Bio!

Jag och M är nyss hemkomna efter att ha varit på bio ensamma, vilket lyx... de var första gången sen Felicia kom, kändes faktiskt jätte kul att få fixa ordning sig och komma ut och göra något ensam, jag måste bli bättre på det där. M är mycket bättre än mig, det är tur han säger till mig, jag överger inte mitt barn för att jag går ut en kväll *ler* Felicias farmor fick sitta barnvakt, ingen blev väl gladare än hon... fast just ja, fick inte säga att hon var barnvakt, hon umgicks med sitt barnbarn och det gick hur bra som helst. Vi såg iaf Underbar och älskad av alla, en jätte mysig och rolig film, väldigt lättsam så den jag rekomendera att se :)


Mysstund

Idag mötte vi upp Therese utanför Zara, hon skulle shoppa en jacka, hon hittade en väldigt fin så det blir nog till att hon köper den imorgon, lovely! Själv fick jag med mig lite blommor och ljusstakar till hyllan som vi satt upp tillsammans med väggord, blev riktigt nöjd... kanske kommer en bild när det är helt klart. Vi lunchade på Wayne's och sessan somande lagom till maten så vi fick sitta i lugn och ro och ha lite girl talk, tack för idag vännen!

När vi sedan kom hem fick vi spontanbesök av M:s syster med barn, roligt med spontanbesök, har varit så duktig att plocka och städa den här veckan men naturligtvis hann jag inte riktigt med mig imorse så när vi väl fick gäster så var det ett mindre kaos här hemma... men men, det är väl bara ett tecken på att man gjort något roligare ;)
Nu ska jag lägga sessan och sedan ska jag och M mysa lite framför tv:n med lite gott fika.

Nyvakna

Här är vi väldigt trötta idag, Felicia har varit vaken jätte mycke inatt... har inte hänt sen hon var riktigt lite. Såå svårt att veta vad det är också, önskar hon kunde berätta... jag får ju så ont i hjärtat när hon är så där riktigt ledsen. Funderar om hon hade ont i magen, kanske tänder på g?? Vad vet jag, inget dög förutom att ligga i min famn, hjärtat. Stackars M är nog jätte trött på jobbet även om han kanske lyckades sova lite mer än mig. Försöker få henne att somna om en liten stund nu så kanske jag hinner plocka lite här och göra ordning mig själv.

Senare idag blir det en dejt med Therese på stan, måste passa på att suga ur de sista stunderna tillsammans med henne nu för till helgen flyttar hon tillbaka till Stockholm *tråkigt* Men först nu ska jag njuta av en kaffe tillsammans med tidningen

Hemma igen

Blev ingen promenad imorse, tiden sprang ifrån oss... Vi får ta den imorgon istället :) Blen en heldag på stan istället, en vän ringde imorse och frågade om jag ville göra henne sällskap på stan ett tag så vi skyndade på här imorse och strax efter kl 10 var vi stan, duktiga! Blev lite shopping på stan idag igen, oj oj, en lite varmare tröja och vantar till sessan bla, för det blev ju höst helt plöstligt och väldigt kallt. Sedan mötte vi upp min mamma och fick lite lunchsällskap, mysigt! Nu ska jag ta och göra lite gröt till hjärtat och sen leka lite, ha en underbar eftermiddag!


Just nu

Mys i sängen

Morgonen är den bästa tiden med mys, hjärtat är som en solstråle när hon slår upp sin blå. Finns inget i hela världen som kan göra en så pigg som att få mötas av en sånt solskensleende när man vaknar. Idag är det blå himmel och sol ute, en perfekt dag att starta dagen med en power walk i solen så det blir nog vad vi ska göra på morgonen... Efter det blir det lite plock och städning här hemma och lite handling för min vän Therese ska komma på middag *myys*

Vänner

Har precis kommit efter en tur ut till Hellen & Henka för att se deras nya hus, ett stort projekt men åhh så fint det kommer bli när dom är klara. Hellen bjöd också på lite mat, tack vännen!  Fia och jag hann även med mycket tjejsnack i bilen, det behövde vi nog båda två *tack*

                                                                    Min rosa hiphoppare

                                                                               Min rosa hipphoppare

                                                                     Felicia och Fia

                                                                                Hjärtat myser med Fia

Utmaning

* Först Reglerna, sen Fakta/Vanor.
* Bloggaren skriver ner åtta fakta/vanor om sig själv.
* Den som blivit tagged/utmanad skriver en egen bloggpost om sina åtta fakta/vanor och skriver in dessa regler.
* I slutet av bloggen väljer du ut åtta personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte lämna en kommentar i deras bloggar så att de vet att de blivit utmanade och bör läsa din blogg.

Fakta/vanor:

1. Nybliven mamma till en underbar liten sessa som heter Felicia

2. Bor med min sambo M i en lägenhet uppe på Haga

3. Jobbar som förvaltningsekonom på en kommun några mil längre norrut och tycker om mitt jobb väldigt mycket.

4. Är helt skadat förtjust i Grey´s Anatomy och ser på Home and away varje vardag morron kl 07.25

5. Har sett filmen The Holiday MINST tio gånger och skulle inte tveka en sekund på att åka över till England om Jude Law ringde ;)

6. Är en väldigt tävlingsinriktad människa och hatar att förlora. Hett temperament i sporter, så pass att jag en gång sparkade av näsbenet på en tjej på en fotbollsmatch.

7. Tränar alldeles för lite just nu men jag älskar verkligen att träna egentligen, ska snart göra ett ryck att försöka komma i form igen.

8. Har tagit grönt kort en gång i tiden men efter det spelade jag endast en runda golf, inte min grej... ville bara kasta klubborna in i skogen när jag inte kunde det på en gång.

Jag utmanar:  Jag känner tyvärr inga fler med bloggar än alla dom som redan blivit utmanad, hur gör man då?!


Jag försöker!

image1


Jag har ju som några länge vet tänkt skaffa en egen blogg utöver sessans blogg, som jag ibland får hjälpa till lite med ;) Men jag ville få ordning på layouten på bloggen innan jag började med den, men jag som inte kan någonting om sånt här kommer nog få vänta väldigt länge då :) Så är det någon som är duktig och vill hjälpa mig så är det fritt fram ;)

Nu ska jag och skatten ta en prommis ut i regnet för att träffa de andra mammorna i mammagruppen, skönt med lite frisk höstluft!

RSS 2.0