Godmorgon Valborg!

Åhh känner mig som en jätte utsövd människa idag, hjärtat sov igenom hela natten utan att vakna en endaste gång fram till halv sju imorse, det är LYX för mig =) Och nu har jag två nätter själv framför mig också så jag kommer nog vara världens piggaste människa på fredag, tjihoo =)

Har försökt packa upp lite här på morgonen, ganska svårt att rymmas med kläder för två tjejer i en garderob... vet inte hur jag ska lyckas, skulle du lyckats med det Flisan ;) Nu väntar duschen och sen en prommis ner på stan för lite ärenden, sen en lunch på Royal och sen hem och göra sig ordning för lite fest med mina kära vänner =)

Glad Valborg =)


Flytten är avklarad!

Ja tänk så konstigt det kan bli, nu är man härnösandsbo igen... trodde jag aldrig någonsin att jag skulle bli igen, men det kan nog bli någonting bra av det med =) Vill såå gärna bara hitta något eget nu, även om jag får ha mamma och pappas lgh själv så är det ändå inte samma sak som ens eget. Men det ser ganska ljust ut med radhuset och jag hoppas få svar inom några dagar... spännande!

Imorgon kommer M upp igen och hämtar Felicia och sedan ska han ha henne till på fredag, gud så konstigt det kommer bli. Helt själv i Härnta, vad gör man då?! Jag ska nog hitta på några roliga saker att fylla mina dagar med... =)

Sov gott mina vänner!!

Godmorgon tisdag!

Så var stegtävlingen igång, jaa jobbet har kommit på att vi ska ha stegtävling så nu måste man gå omkring med den där otroligt tjusiga lilla stegräknaren på byxorna, haha.. jag tror jag dör. Men jag har redan hunnit med 1700 steg så här på morgonen, inte illa =) Men imorgon kväll åker den av iaf, för inte tänker jag ha på mig den när jag går ut =)

Idag är dagen D för flytt så jag har packat och rensat här flera timmar redan, var uppe med tuppen idag. Men nu är flyttkartongerna slut så jag måste ut till Birsta för att köpa fler, ska även fixa lite ärenden på stan och ett möte på banken i em sen så hoppas jag att jag får med mig så mycket som möjligt ikväll, får nog hämta lite andra saker från vinden och sånt senare. Jag har ju ingenstans att göra av det än eftersom jag inte har någonstans att bo, men de löser sig nog =)

Tjejhelg!

Tjohoo vad glad jag blev nu, mina vänner Jill och Tess har bokat in att komma till mig i Härnta sista helgen i maj och gå ut och svira =) Vi har inte varit ut tillsammans sen vi pluggade, är verkligen på tiden! Mina tjejer... =)

Och sen i juni har vi vår Sex and the city dag... som vi längtar till den, då jag ska få vara med mina sundsvalls flickor.

Jag kommer verkligen SAKNA er mina vänner här, men kommer tänka på er varje dag för ni gör mig så glad och betyder så mycket och vi ska ses OFTA ni får komma till mig och jag kommer till er, och snart är det ju dags för Spa!

Love you girls!!


På jobbet!

Måndag och jag är på jobbet idag, fortfarande lite trött efter en helg med rätt så lite sömn. Men det har varit en BRA helg, jag är glad idag =) Massor med shopping och på lördagen blev det utgång och fest =)

Hem till Sundsvall efter jobbet för att packa de sista flyttlådorna och imorgon går flyttlasset, jag hoppas även att jag i dagarna får svar angående det sista radhuset jag tittade på. Släpp inte tummarna än =)

Shopping på allvar!

Flisan är inte bra för mig, det har jag konstaterat idag =) Och med Flisan menar jag Lisa och inte Felicia så ingen undrar =) Messade henne imorse för att höra vilken tid vi skulle åka, "ja dom öppnar väl tio fick jag till svar", sagt och gjort tänkte jag... snabbade mig att duscha, på med lite kläder och smink, skickade några jobb mail och gjorde sen ordning Felicia och hoppade in i bilen. Kvart i tio ringde jag Flisan som då stog naken i sin läga... vad hände, de var ju hon som sa att dom öppnade klockan tio, underskatta aldrig småbarnsmammor som älskar att shoppa =)

Och när jag säger att vi shoppade idag så menar jag verkligen SHOPPADE, himmel så kul det var... shopping är bra för själen, säg aldrig nått annat =) Nya byxor, nya toppar och nya skor blev det =) Och imorgon fortsätter jag i samma tema då jag och mamma åker ner till Hudik för ytterligare lite shopping och lite besök hos min moster med familj. Sen tror jag nog inte att det är omöjligt att jag följer med lille bror ut en sväng i Härnta, måste ju känna in atmosfären =)

Fredag!!

Idag är en lite bättre dag, mycket tankar som snurrar i huvudet fortfarande men så kommer det nog vara en tid framöver. Tycker att jag märker skillnad på hjärtat nu när hon ätit pencilin några dagar, gladar, piggare och inte lika trött.... mycket bus nuförtiden =)

Idag ska vi ha en heldag i Birsta med Flisan, mysigt... lite shopping gör mig glad =) Även lite praktiskt som bilbarnstol och annat måste införskaffas idag, dyrt!!

Ha en solig och underbar fredag min kära vänner!

297515-275

Sessan i sin nya jacka, så pass söt =)

297515-276

I samma sekund som hjärtat vaknade gick hon direkt och hämtade sin mössa och visade att den skulle sitta på huvudet, sen var de bara bus och tok =)

Ta inget för givet...

Det var som jag själv trodde, det har gått för bra hittills... Men idag kom min rejäla svacka =( Känner ingen ånger för beslutet, det känns helt rätt och ett måste just nu men jag får panik i hela kroppen när jag tänker på all tid som jag kommer förlora med Felicia, känslan är helt obeskrivbar. Man kan aldrig älska en person så mycket som sitt barn, jag skulle gå genom eld och vatten för hennes skull... hon är mitt allt, jag blir alldeles varm när jag tänker på henne och ett litet leende från henne kan göra hela min dag. Utan henne skulle jag inte stått på benen just nu...

Att känna sig så otroligt besviken och sårad som jag gör just nu önskar jag ingen i världen... Att känna sig så liten och obetydlig när man tror att man ska betyda det största som finns, det tar hårt och det kommer ta lång tid att resa sig, ikväll är Anna lessen...

Onsdag!

Eftermiddagen igår spenderades på Drakborgen, det blev även middag där ute =) Träffade Linda och en kompis till henne där ute, myssigt! En snabbis ner på Birsta hann jag också med, men det var nog min värsta shopping tur någonsin, Felicia vägrade att bli buren eller åka vagn, då took skrek hon... ville bara gå, så mamman blev svettig och till slut fick jag barnvakt av en expedit på Vila så jag kunde prova jeans... skräpråttan =) Men jag var duktig jag fick med mig en vårjacka, en tröja och ett par jeans hem. Ett par rosa, ohh så somrigt =)

Idag blir det lunch date på stan med Lindsy och sen ikväll ska vi hem till lilla Lina och gratta henne och Vilgot, myys! Nu ska jag försöka göra mig lite snygg här så jag är klar när hjärtat vaknar.


Godmorgon onsdag!

En till härligt strålande solig dag, älskar våren! Annars är det här hemma en väldigt dyster och tråkig stämning just nu, vi vet båda att nu rör det sig bara om några dagar tills jag och lilla Felicia flyttar ut och det tar på, vi blir så klart väldigt ledsna båda tvä när vi tänker på det och pratar om det. Även om beslutet känns helt rätt så är det ändå tråkigt när man delar så mycket tillsammans och framförallt så har vi lilla skatten tillsammans och vill lösa det på bästa sätt för hennes skull. Måste även börja packa ner alla mina kläder och saker som jag ska ta med mig i flytten, konstigt... Nu hoppas jag bara att det löser sig med boende så iaf någonting känns roligt.

Idag blir det nog en dag ute i solen och på eftermiddagen ska vi nog ta en sväng ut till Birsta, ska kolla på byxor och fixa lite ärenden!

Helgen!

Ska försöka göra ett kort sammandrag av helgen som varit... På mammaträffen hos Karin i fredags så ramlade Felicia och slog bakhuvudet, det var ett hårt fall men hon stog på golvet så jag trodde inte det var någon fara med henne. Men efter en väldigt gnällig tur upp till stugan började hjärtat att kräkas när vi kom fram och då började paniken krypa sig på, hade hon fått hjärnskakning? Ringer till Flisan som var i Whovalley, hon sa åt mig att åka in med henne, ringer även till sjukvårdsrådgivningen.... inte för att jag litar på dig Lisa utan för att då brukar det gå fortare att komma in för då vet dom att vi kommer. Dom sa också åt oss att åka in så det var bara att packa oss in i bilen och köra tillbaka till Sundsvall för ett besök på aktuten, det blev två kräkningar till i bilen som iof verkade bero lite på åksjuka... vet inte. Men ingen hjärnskakning verkade det vara iaf för de var hon för pigg för, tack och lov... du skrämde mamma riktigt ordentligt där ett tag min skatt.

Men sen har hon varit lite krasslig hela helgen, ingen matlust och inte direkt någon ork att göra så mycket... Fick även svar på näsodlingen i fredags och där fanns bakterier så nu går hon på pencillin, hoppas hon äntligen kan få bli riktigt frisk nu. Helgen annars var helt underbar med sol och bara vila, mer såna dagar vill vi ha =)

Igår var jag och tittade på ett nytt radhus i Härnösand, I like it!!! Snälla håll tummarna åt mig att jag kan få det här, har lagt ett bud på det men vi får väl se vad som händer när det börjar komma in fler bud. Kan även få flytta in i juni och det vore ju helt perfekt för oss.

Idag blev det en långpromenad på förmiddagen i solen, ska bara stöka undan lunchen här så ska vi klä på oss och gå ut igen... Undrar om någon orkade läsa ända hit?! =)


Mot havet

Hade en jätte bra dag i Stockholm igår, fick med mig jätte bra idéer och tips hem, de tycker vi om =) Onsdags kvällen med Tess var oxå jätte mysig, så kul att träffas vännen!

Nu ska jag och Felicia klä på oss här och bege oss ut mot havet och stugan heela helgen, hoppas vi kommer hem med lite mer färg på kinderna.

Ha en underbart solig helg!

Stockholm

Nu är jag framme, eller jag har varit det en liten stund men det blev en ganska seg resa för flyget var försenat och annat... och väldigt väldigt hungrig var jag också för jag hann inte äta någon middag innan jag åkte. Så från kl 12 till kl 21 åt jag tre vindruvor?! Så det blev Donken när jag kom fram, inte bra och inte gott... men men.

NU ska jag titta lite på Sex and the city och vänta på att Tess kommer hit och då blir det ett glas vin i hotell baren, mysigt =)

Underbara väder!

Men så ÄNTLIGEN kom det lite vårväder =) Tog en tidig promenad idag på morgonen och det var jätte härligt att promenera i solen, Felicia sov skönt och vaknade glad som en liten lärka när vi kom hem igen. In och gav henne lite gröt och bytte om sen gick vi ut och lekte lite i solen, vi sparkade lite boll och lekte med spade och hink i snön... hon var så där härligt rosig om kinderna när vi kom in igen =)

Väl inne så bytte vi bara ytterkläder lite snabbt sen kom Felicias farmor förbi och vi åkte tillsammans ut på Drakborgen där vi åt lite lunch och hjärtat lekte i massor. På vägen hem var hon så slut och somnade i bilen och nu sover hon gott i sin säng. Jag håller på att packa och plocka lite för jag åker ner till Sthlm ikväll, ska på utbildning imorgon på dagen men flyger hem igen redan imorgon kväll.

Premiär!

Vi tog en liten promenad idag med, hjärtat är så duktig att gå ute nu... hon tappar balansen lite då och då och faller lite men det tar sig dag för dag =) Promenaden idag blev dock betydligt blötare och smutsigare än igår, Felicia upptäckte att det finns något som heter vattenpölar... och dom var ju jätte rolig att plaska i, ops! Hennes nya röda vantar gick mer åt svart när vi kom in igen... =)

Nu har jag varit ner på Ego och solat till mig lite, jätte skönt, känner mig inte lika genomskinlig som innan. Men nu ska jag studsa in i bilen och åka till Evan för vårt tisdags tjejfika, och idag är det Premiär med stort P för idag börjar Desperate igen, äntiligen!!! Nu är de ju tjejfika på riktigt för de var ju med Desperate som det hela började =)

297515-270

Resultatet

Hjärtat var fortfarande röd i ena örat, hon har inte öroninflammation men det är ändå irriterat och förmodligen så hör hon sämre på det örat som det är nu. Läkaren ville inte sätta in pencillin än men eftersom hon även varit små förkyld nu under en längre tid så tog hon en näsodling på henne för att se om hon drar på någon bakterie, det var sådär tyckte Felicia men det gick ändå väldigt bra. Hon fick jätte mycket beröm för dom tyckte hon var så duktig =) Vikten var nu 9 449 g och 75 cm lång, både växt och gått upp bra i vikt sen sist =)

Vi hann även med en snabb visit på kyrkis efter och på vägen hem så somnade Felicia gott i vagnen, nu sitter vi och fikar lite mellis tillsammans och sen tror jag nog vi ska komma ut en sväng och fånga lite sol.

Godmorgon tisdag!

Idag ser ut att iaf bli en halv solig dag, de tycker vi om =) Felicia hade lite svårt att somna igår kväll så hon blev trött tidigt nu på förmiddagen, blev nog lite för få timmar inatt. Så nu passar jag på att softa lite framför alla bloggar med en kopp kaffe. Ska strax ta tag i dagen och försöka göra mig lite fin iaf, och sen ska vi ner på BVC för öronkoll med Felicia... hon var lite röd sist vi var där så nu ska vi se om de blivit bättre.

Tror nog jag skyndar mig till kyrkis med henne efter, hon hinner ju vara där en liten stund iaf. Beroende på vad de blir för väder idag så får vi se vad vi hittar på i eftermiddag.

Hoppas ni har en underbar och solig tisdag!

Underbara vän!

Idag fick jag en underbar överraskning från min vän Therese när jag hämtade in posten, ett litet sött paket med ett litet hjärta på... tänk att något så litet kunde värma mitt hjärta och göra mig så himla glad. Min alldeles underbara vän, om du fanns här nu skulle du få tusen kramar så jag kunde visa min uppskattning för att jag vet att du alltid finns där... tusen tusen tack!!

Saknar dig massor och längtar ännu mer tills vi kan komma ner och ha en liten "tjejhelg"


"Goda vänner är som stjärnor...Du ser dem inte alltid, men du vet att dom finns där!


Tänd ett ljus

Ett ljus är tänt i vårt fönster för lilla Engla och hennes familj....

Mysig dag

Jag och hjärtat har haft en så mysig dag tillsammans, hon har varit så harmonisk och glad hela dagen, jag tror verkligen hon gillar det här med att gå =) Märks på henne att hon glädjs över att äntligen lärt sig de, är säkert en helt ny värld som öppnar sig... Nu kommer hon gåendes mot mig från sitt rum precis när jag skriver de =)

Blev inge Birsta för oss idag då mina bilnycklar låg i bilen, så ingen bil och ingen vagn hade vi idag... tur vi har den rosa vagnen så vi kunde gå ut en stund iaf. Men istället blir det en liten kvälls tur ut och en liten date med Vicky & Irma och lite mat tillsammans alla fyra, myssigt =)

Ute på promenad

Nu har vi varit ute en sväng på förmiddan, vädret är ju inte det bästa så det blev lite småkallt efter en stund. Men vi hann med en tur till lekparken där Felicia passade på att ta lite promander också =) På vägen hem tittade vi förbi Felicias farmor och sa hej också.

Nu har vi precis avslutat lunchen här och nu tror jag vi ska sätta oss och mysa och läsa en bok =)




297515-269

Ny vecka!

Idag bestämde sig Felicia för att vakna extra tidigt, så idag känner jag mig lite som en trött mama... tur jag har Berocca =) Så vi har redan hunnit med att äta lite frukost, busa i sängen och leka lite på hennes rum, är man uppe med tuppen så är man. Nu har hon precis somnat för sin förmiddags nap så jag ska passa på att duscha och göra mig klar tills hon vaknar igen, då ska vi klä på oss för att komma ut och få lite frisk luft, det snöar ju äntligen inte.

Senare tror jag kanske det blir en tur på Drakborgen också ska jag svänga in en snabbis på Birsta och köpa en jeans klänning jag hängde undan igår, jag kan inte släppa den så då får den följa med mig hem =)

Duktiga duktiga prinsessa!

297515-264


Jag måste tillägna min lilla sessa ett alldeles eget inlägg där jag skriver om hennes färdigheter hon lärt sig de sista dagarna. Hjärtat tog ju sina två första steg på sin 1-års dag men sen har hon inte varit så intresserad av att lära sig något mera, några steg om dagen men sen har hon varit nöjd med att krypa. Men när jag var i Åre så ringde min mamma och sa att hon hade gått en längre sträcka där hemma och nu har det bara lossnat för varje dag som gått, hon har blivit såå duktig.... idag gick den lilla duktiga ett helt varv runt på Birsta helt själv =)

Hon har även blivit så duktig på att äta själv, idag åt hon upp hela portionen helt själv med sin sked och inte med händerna =) Talet kommer även mer och mer, Felicia har ju sitt egna lilla "unika" joller som jag inte hört från många barn och hon surrar mest hela tiden, men den senaste tiden har vi kunnat börja tyda mer riktiga ord i detta joller och det senaste är "äle dää?" som betyder "vad är de där?" och då ska vi berätta vad de är för något =)

Vi är såå stolt över dig lilla skatten, mamma älskar dig mer än något annat!

Helgen!

Dagarna i Åre var super bra, var jätte skönt att komma iväg några dagar bara jag... tänka på lite annat och träffa lite nya människor, precis vad jag behövde =) Dagarna var så kallade "ekonomi utvecklingsdagar" och de tyckte jag verkligen de var också, fick med mig massor med nya kunskaper hem och känner mig otroligt inspirerad för mitt jobb, roligt, såna dagar behövs lite då och då. Gick även super bra för lilla skatten att vara hos sin mormor och morfar, skönt för mamman =)

Helgen annars har bestått av lite tid hela familjen tillsammans, vi försöker passa på att göra saker tillsammans på helgerna nu innan jag och Felicia flyttar ut härifrån... har inte hittat någonstans att bo än men jag ska låna mamma och pappas lägenhet när dom flyttar ut till sommarstugan om några veckor. Var och kollade på ett radhus på fredag kväll när jag kom hem men det var tyvärr inget bra... dålig planlösning, litet och väldigt mycket att göra, tråkigt!!

Idag har vi varit ute i Birsta och handlat lite kläder och sen åkte vi hem sov en eftermiddagsnap alla tre, skönt!

Jag ger mig...

Nu ger jag mig för idag, vet att rubriker och annat inte matchar bakgrunden för tillfället... men jag måste söka upp lite mer info plus skaffa photo shop så det kommer nog dröja några dagar innan det är som det ska här inne igen, men det får ni ta =)

Nu ska jag stryka kläderna jag ska ha imorgon och fixa det sista med packningen, sen ska jag gå in och och sussa med min älskade lilla prinsessa.

Natti natti!

Ny Design

Nu har Hellen satt griller i huvudet på mig, nu har kommit igång att grejja med designen av bloggen... har tänkt göra det länge men eftersom jag inte är någon "data hacker" så tar det lite tid för mig för jag kan ju inte så mycket om sånt här men jag tycker det är jätte kul.

Så nu ska det bli lite förändring här på bloggen, den ska få nytt utseende... photo shop måste även införskaffas så jag kan leka lite mera. Tyck gärna till!

Godmorgon onsdag!

Jahaa, så blev det vinter igen då... lite försent kan man tycka, hoppas att detta "bakslag" dock snart försvinner iform av sol och blommor istället =) Här har vi hunnit med att äta lite frukost och suttit och myst tillsammans och tittat på Teletubbies, sessans stora favorit för tillfället =) Nu sover hon sin förmiddags nap och jag ska skynda mig här att grejja lite för jag har massor med missions på förmiddan.

Jag måste packa och fixa en massa saker för i eftermiddag så åker jag och Felicia upp till Härnösand där jag ska göra ett första stopp inatt och sen imorgon ska jag åka till Åre med jobbet till på fredag. Hjärtat får stanna och vara med mormor och morfar, ingen blir nog gladare än hon... morfar är verkligen hennes nummer ett just nu och ingen blir väl stoltare än morfar då =) Innan ska vi även hinna ner på stan en sväng för att fixa lite små ärenden.

Regnig tisdag!!

Men kan det få bli lite roligare väder?! Man blir ju inte på bättre humör av det här otroligt trista vädret, jag vill ha sol så jag kan gå långa promenader och få lite färg på kinderna...

Igår skulle jag ju gå och kolla på en lägenhet som jag verkligen kände såå mycket för, jätte fin läga i ett sekelskifteshus. När jag ringde i fredags var jag först som ringde så vi bestämde att jag skulle komma och kolla igår efter jobbet, men när jag ringde till karln med lägenheten hade han redan haft så många som tittat på den så han ville inte ha fler nu... Vadå, var det först till kvarn?? Dumt att upplysa mig om det?! Jag blev så himla besviken.... hela dagen blev förstörd och jag blev låg och ledsen. Har iaf slängt ut en egen annons på blocket, kan väl alltid hoppas att någon nappar på den... men med min tur så tror jag inte det.

Ringde även och beställde klipptid igår på eftermiddagen, den första lediga tiden var 12:e juni... say what?! Då blev jag så less så jag packade ihop och åkte hem från jobbet... orkar inte mycket motgångar nu.

Men som tur var fick jag komma hem till min leende skatt och hon vände mitt dåliga humör till att inse att jag har så mycket att glädjas åt, för jag har världens underbaraste dotter som jag älskar över allt!

Godmorgon lördag

Regnig, grå och trist lördag... kan det inte bli lite fint vårväder så man kan få bli lite glad av det iaf. Jag och hjärtat sitter och fikar lite tillsammans nu, hon har sovit en liten nap och jag har kört några maskiner tvätt och skyndat mig att duscha. Efter lunch tänkte vi ta en tur ner på stan, ska kika eftet lite nya kläder för några presentkort jag har samt en tur på apoteket.

Nu ska jag hänga upp en maskin tvätt och göra mig klar för dagen, sen kanske läsa lite bok med hjärtat. Hon gör mitt liv just nu, vad vore det utan henne. Hon har gjort så mycket framsteg de sista dagarna, hon pratar mer och mer ibland hör man inte ett dugg vad hon säger men lite då och då kommer det något ord =) Sen har hon även lärt sig att flirta =)

Pappan är hemma

Nu är M hemma från sin resa och vi köpte hem lite Kina mat och åt middag tillsammans, går jätte bra på ett sätt samtidigt som det är en väldigt konstig situation... hade någon sagt till mig för ett år sedan att vi skulle sitta här idag och prata om hur vi skulle dela upp våra saker hade jag bara skrattat dom i ansiktet och sagt att dom inte var kloka...

Det var så säkert, vi var så säkra på att det var vi för alltid... hur kan det förändras på så kort tid, kan känslorna för en person bara försvinna sådär? Tankarna och funderingarna är det värsta, när dom griper tag i en så är dom väldigt svåra att slå bort igen... bara att försöka torka tårarna och försöka gräva för att hitta det som kan bli bra av det här.

Idag har jag iaf tagit tag i lite praktiskt, bjudit på ett radhus i Härnösand, ringt på en hyreslägenhet i Härnösand... jaa jag och lilla hjärtat kommer flytta till Härnösand, men hon kommer även bo hos sin pappa. Fick en liten glad överraskning idag, den var väldigt välkommen.... jag fick tillbaka på skatten =)

Fredag

Så är det sista dagen innan helgen, har ingen aning vad jag ska göra i helgen.... känns som att jag bara tar en dag i sänder nu, orkar inte planera så mycket. M har varit på säljresa hela den här veckan så det har inte varit något bekymmer när det gäller att träffa varandra eller så, men idag kommer han hem.... undrar hur det kommer att bli. Jag är iaf glad att sessan ska få träffa sin pappa lite, tror hon behöver det nu...

Idag ska vi på lite lunch med kalas hos Anja och Amelia, ska faktiskt bli riktigt skoj, var så länge sen vi träffade dom. Men genast infinner sig den lilla klumpen att jag måste berätta vad som hänt, kommer jag klara det utan att bli ledsen och vad kommer dom att tycka...? Sånt jag egentligen inte borde ödsla energi med att tänka på...

Godnatt

Allt det som händer gör mig såå trött, känns som jag skulle kunna sova dygnet runt... jätte konstigt hur kroppen reagerar. Knappt som att jag har någon kontroll på kroppen, den bara följer med liksom och sen runt min lilla bubbla så fortsätter världen att snurra på. Ibland känner jag att jag knappt kommer ihåg vad jag gjort för jag "bara gör det".

Nu ska jag iaf lägga mig i sängen och titta på tv en liten stund, skulle egentligen behöva städa och plocka här hemma för det är så stökigt och så smutsigt, men jag hittar ingen lust till sånt.... jag bara struntar idet, stackars lill skatten, måste skärpa till mig och fixa det imorgon.


En bättre dag...

Det är verkligen berg och dalbana nu, känslorna svallar och det går upp och det går ner.... Idag är iaf en bättre dag igår, igår var en riktig skitdag, och jag vet heller inte vad det är som gör att det känns som man riktigt är nere på botten. Även om jag är fullt medveten om att det kommer under säkert en ganska lång tid gå upp och ner är det lika jobbigt när det går riktigt ner...

Tog mig iaf ut idag och åt lunch med Camilla ute på Birsta, kändes jätte skönt efteråt och hon sa så mycket kloka saker till mig som jag innerst inne vet är sant men som ibland i situationen är svåra att ta till sig. Är så mycket som ligger bakom det här beslutet men av respekt så väljer jag att inte berätta allting här på bloggen... Men här kan jag ändå ventilera mina tankar och det är kanske ett bra forum för mig att kämpa mig tillbaka. Dagens positiva var iaf ett väldigt bra samtal med M angående hur vi ska lösa situationen med Felicia, det kändes som vi på ett lungt och sansat sätt löste den delen så båda var nöjda, vill absolut inte att hon ska komma i kläm.

"När mina ögon är öppna ser jag dig och när de är stängda ser jag dig och mig tillsammans"

.


TACK!

Tack för alla jätte fina kommentarer, alla sms och alla telefonsamtal som jag fått. Det betyder så mycket och jag är så glad som har så många fina vänner, det är guld värt i en sån här situation. Fick på förmiddagen ett mms med två små godisråttor som dansade till Boten Anna och några små ord att dom tyckte om mig som kan betyda så mycket....

Nu ska jag gå och göra lite lunch till min lilla skatt, min lilla lilla älskling som gör mitt liv och betyder så mycket för mig. Finns ingenting som är värre än mitt dåliga samvete jag har för dig, för att det här var det sista jag ville för dig, misslyckad är det ord som återkommer hela tiden för din mamma. Men jag ska göra allt i min makt för att detta ska bli bra, jag tror på det här beslutet det är därför jag tagit det och jag hoppas för din skull att din mamma och pappa en dag kanske kan hitta tillbaka till varandra.

Blankt

Har suttit och stirrat nu på skärmen en lång stund för att fundera ut vad jag ska skriva... men det är bara tomt i huvudet och tårarna rinner. Förstår att många undrar vad jag menade med mitt förra inlägg och tråkigheterna bakom är att jag och M har bestämt oss för att lämna varann och flytta från varandra. Känns totalt overkligt och jätte konstigt och jätte tomt samtidigt som jag är skräckslagen och undrar hur jag ska klara av det här...

Sen beslutet togs så har jag haft underbara föräldrar som har ställt upp för mig så jag och Felicia har bott där i några dagar. Idag åkte vi dock hem mest för Felicias skull så hon skulle få vara hemma och även för att det ändå är skönt på något sätt att komma hem till sitt.

Men ikväll kom verkligheten ikapp mig och allt landade och sjönk in lite och jag började förstå mer vad som verkligen har hänt... jag kan inte komma ihåg sist jag var såhär ledsen, tror snart inte jag har några tårar kvar... Sist var nog när det hela kom fram, att du inte längre kände att du älskade mig....

RSS 2.0