Oh no!... inte igen....

Lilla V är jätteförkyld igen... eller väldigt snuvig och lite feber. Han hade en väldigt jobbig natt (även mamman) då det var jätte svårt för han att andas för han var så otroligt täppt i näsan och med en napp i munnen blir det väldigt svårt så han vaknade ibland och nästan skrek av panik för han inte fick åt sig andan =( Men jag tog en långpromenad på fm i hopp om att han skulle sova skönt i vagnen i friska luften, men han sov inte speciellt mycket... Men har ändå varit på ett strålande humör idag så det verkar inte vara någon fara =)
 
Helt underbart ute nu, har ju haft sol, plusgrader och takdropp i flera dagar... känns som våren är här. Men dom som kan säger ju att det ska bli kallt från imorgon igen så det är väl bara att njuta idag och inse att vi får vinter ett tag till.
 
Men nu ska vi packa ordning lite saker och sen ska jag skjutsa Felicia till pappan där hon ska vara över helgen och sen ikväll ska jag hade datenight med Johanna, vi ska gå på bio och se "Små citroner gula" , underbart med egentid!
 
 
 
Valter som ska resa sig upp hela tiden, reser sig ofta med bara en hand nuförtiden och har fått riktigt bra balans när han står. Står ofta och håller i sig med bara en hand och några sekunder då och då släpper han helt =)

Hurra för Valter

Idag blir vår lilla kille 9 månader och det firade vi med att ha en heldag med finaste Johanna och Oskar. Vi var först en sväng på stan där det blev några bodies till V och en tröja till moi :) Sen lunchade vi innan vi gick för att hämta F och hem till oss för lek och bus. Igår var det dags för vägning och mätning och siffrorna hamnade på 10 370 g och 75,5 cm lång, storkillen :)

Ikväll har jag och fixat det sista på hennes inbjudningar och sen åkte vi och lämnade dom till alla kompisar. Ska man på cirkus måste man såklart ha godis- och popcorn biljett ;)


Klar för dagen

Nu har suttit med lite bröllopsfix och även fått hjälp göra inbjudningarna till Felicias kalas... dom blev verkligen fina, bästa Lina hon kan hon =) Skattens leende sträckte sig från öra till öra när hon såg dom, hon blev super nöjd! =) 
 
By the way... det blev ju inget "ta mått för bröllopsklänning" när vi åkte till Lyckliga Gatan sist för helt plötsligt fanns den bara där, klänningen jag vill ha =) Lite små ändringar ska göras på den men det kändes verkligen som det var "the one", en sån som jag sagt att jag ville ha helt enkelt. Även Felicias klänning är klar och bokad nu så det börjar bli fler och fler "check", det känns skönt =) Bara Andreas och Valter som är kvar men jag är inte orolig, vilken service det är på denna butik, dom fixar allt! =)
 
Nu ska jag bara plocka undan lite från dagen innan jag gör kväll och kryper ner i sängen.
 
 
Felicia och Oskar ♥
 
 
Världens bästa storasyster leker med lillebror på hans rum

Hej!

Här har det varit lite krassligt med förkylningar och hosta, A har varit borta nästan en vecka på tävling så tiden har helt enkelt inte räckt till allt man vill... långt ifrån. Men nu är vi friska och pigga och alla är hemma i huset så ordningen är återställd =) Helgen som var åkte vi till stugan med mamma och pappa och det var helt underbart att bara få vara... var bara in en sväng på personalmöte på Golds men annars var det några dagar för att "bara vara". Annars är det full rulle här hemma, Valter kryper och reser sig upp mot möbler som aldrig förr... vill inte vara någon annanstans än på golvet, men han har blivit väldigt duktig och har till och med släppt båda händerna några gånger och stått själv, bara några sekunder men det är en början =) Felicia hon väntar och längtar efter födelsedagen som närmar sig, 6-års dagen.... oj, en riktig stortjej!! Så jag planerar och grejjar inför kommande kalas här hemma och imorgon ska vi förhoppningsvis ut med lite inbjudningar =) 
 
Idag hämtade vi Engla på skolan så tjejerna leker och just nu bygger dom en stoor kojja och Valter sover så jag ska passa på att hinna plocka undan lite och förbereda middagen!
 
 
 
 
 
 
 

Alla hjärtans dag

Idag vaknade jag upp till en present på köksbordet, och Felicia hade också en där, tjejerna i huset fick presenter... Min älskling kan han :)

Nu har jag precis gjort lite core övningar här hemma, känner mig nöjd med den här veckan. Två "träningspass" hemma, ett på gymmet och målet är två pass till den här veckan!

Felicia fick vara hemma med oss idag då hon har en hemsk hosta och de verkar som V fått den nu också :( Så nu blir det duschen och lite lunch. Kvällen ska jag spendera på Lyckliga gatan och ta lite mått till klänningen ;D


När blev du så stor?

Idag vaknade jag upp med en grym träningsvärk, körde första gympasset på länge i måndags...ben dessutom, ojoj vad de känns idag.

Igår när V låg på vår säng så kände jag bara, var har tiden tagit vägen?! Han var ju nyss en liten räka som låg i babysittern med en massa filtar runt sig... Tänk att det nu kan kännas så självklart att han är en del av vår familj, lilla bustroll <3

Jag har nog fått honom för mina synder, vi har ännu ingen grind nere i trappen och igår tog han och klättra upp till övervåningen alldeles själv, inget stoppar honom. (Självklart gick jag bakom) Har även så smått börjat flytta händerna och gå utmed möbler och även mellan möbler nån gång.

Nu ska jag iväg på stan och göra lite ärenden, hämta stora skatten och sen en sväng på Öppna förskolan.

Ha en bra onsdag!!!


Längsta dagen ever...

Imorse valde Valter att vakna 04.40, okristligt tidigt tyckte jag men det var bara att bita ihop. Eftersom jag är själv hemma så har det inte blivit mycket vila idag så jag är liite trött nu ;)

Men vi har haf en mysig dag med shopping, massa lek, fika och såklart Mello :) Imorgon blir det premiär för V på badhuset så nu ska jag krypa ner i sängen... En ny inredningstidning fick följa med hem idag så den ska jag lägga mig och läsa nu :)


Att vara ledig

Även den här veckan har fick jag bonusen att F inte åkte något till sin pappa så vi fick en ledig fredag ihop även den här veckan. Så mysigt att inte skynda iväg till förskolan och bara vara tillsammans på förmiddagen, det märks att F verkligen njuter... chillar i soffan och riktigt slappar =)
 
Så status just nu är att V sover, F chillar i soffan och jag plockar undan och diskar =) Ska iväg på lite ärenden på eftermiddagen, köpa lite gott till fredagsmyset =) Även en ny dörrmatta till hallen måste införskaffas, vi måste köpa en större... vi har trägolv i hallen och det blir alldeles förstört nu när man drar in vagnen med massa snö och dessutom så ryms det bara en person samtidigt innanför dörren om man ska hålla sig på mattan, går inte längre!
 
 
Felicia är en riktig periodare då det gäller att äta, hon har ju alltig varit rätt "tunn" och inte speciellt stor i maten. Ibland har man en klump i magen av oro för att hon äter så himla lite, men ibland kommer perioder då hon bara äter och äter och äter. Jag ÄLSKAR dom perioderna, hon behöver verkligen äta upp sig lite =) Just nu har hon en sån period, hon är hungrig konstant och jag tror hon fått cravings på Smoothie och Galiamelon =)
 
 
Både F och V fick lite nya kläder av mamma och pappa häromdagen, en tunika till Felicia och en ny onepiece till Valter då han växt ur sin gamla =)
 
 

Kvällsfika i soffan

Valter har precis somnat så jag och Felicia har krypt upp i soffan under varsin filt, hon med kvällsfika och jag med en kopp the. Har tänt en brasa som sprakar sådär härligt i bakgrunden och nu ska vi kika lite hur de går för A i deras första match.


Jag måste...

Sitter här med tunga ögonlock och riktigt trött idag så jag tror det blir en tidig kväll, ska nog krypa ner och läsa någon av mina bröllopstidningar... idag har vi verkligen satt bollen i rullning, känns helt bubblande galet underbart ♥
 
Annars har jag och V mest varit hemma, medan han sov så rensade, städade och röjde jag på övervåningen... behövdes verkligen kan man säga, jag har köpt en del nya förvaringskorgar och annat till barnens rum och nu vill jag bara fortsätta att strukturera upp överallt, känns så otroligt mycket bättre när det är ordning och reda. När vi sen hämtade F på förskolan så åkte vi iväg på KappAhl och köpte lite ullsockar och en fleecekrage som behövs nu när det blivit TOKvinter igen. Sen blev det hem för lite pysselstund då jag och Felicia gjorde lite armband när V sov.
 
Ikväll har vi haft besök av mina föräldrar som varit här och fikat, nu har Andreas telefonmöte och imorgon åker han iväg på tävling igen så jag tror jag verkligen ska passa på att gå och sova så jag är utvilad i helgen =) Men innan jag lägger mig ska jag köra lite planka och andra övningar för nu måste jag komma igång ordentligt, det här går inte längre....
 
 
Skruttarna myser framför Disney...
 
 
Har man en storasyster så utsätts man för ganska mycket ;)

Valter 8 månader

 
Att krypa under köksbordet och stolarna är verkligen jätte spännande =)
 
För drygt en vecka sedan blev Valter 8 månader och jag tycker verkligen han gjorde ett utvecklingssprång mellan 7 och 8 månader, det har hänt jätte mycket och han är mer en liten kille nu =)
 
♥ Är en väldigt glad och busig kille som har otroligt lätt för att le och skratta
♥ Började krypa drygt en vecka efter att han blivit 7 månader och nu går det undan med en väldig fart.
♥ Tycker mest om att vara på golvet och krypa omkring och upptäcka vårt hem
♥ Började resa sig upp på knä mot saker nästan direkt han lärt sig krypa och nu i dagarna har han även börjat resa sig upp på fötterna, och nu gör han det gärna mot allt och hela tiden =)
♥ Tycker väldigt mycket om sång och musik, så fort det spelas musik här hemma ställer han sig på alla fyra och gungar till musiken
♥ Älskar verkligen sin storasyster och skiner upp som en sol så fort han ser henne och älskar när hon kryper omkring på golvet och leker med honom.
♥ Har strl 74/80 på kläder
♥ Äter för det mesta väldigt bra och äter nu även med lite mindre bitar
♥ Har fått två tänder nere.
♥ Sitter nu väldigt stadigt och sätter sig själv från krypande och kan även krypa iväg från sittande.
♥ Sover fortfarande två gånger per dag och har börjat sova något bättre på nätterna (men jag törs inte säga det högt)
 

 
Jag älskar den här bilden på V för det är verkligen ett typiskt Valter leende när han är som busigast och gladast ♥
 
 

Mer än man kan önska sig

Vi har verkligen haft en toppen helg här hemma, somnade igår kväll verkligen glad men trött och otroligt nöjd med helgen. På lördag kom min mamma och pappa för att vara med Valter över dagen och jag, Felicia och Andreas åkte iväg på Paradiset. Det blev en helt fantastisk dag och vi badade, och badade och badade... vet inte hur många gånger vi åkte vattenrutschkana, Felicia var helt galen =) Det var tre trötta som satte sig i bilen hem men när vi väl kom hem så var det bara snabbt in för att pussa lite på V och lämna även Felicia till mamma och pappa för på kvällen var vi inbjuden till invigningen av Härnösand Arena, eller Andreas var inbjuden... jag var en såndär "plus en" ;) A skulle uppvaktas för sina framgångar inom curlingen tillsammans med ett gäng andra curlare =) Men vi hade en jätte trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap, men jag var toktrött när vi ramlade in hemma lite senare.
 
Söndag vaknade vi upp till ett underbart väder, kändes nästan som hoppade till mars helt plötsligt. Vi var ute och promenerade, åkte spark, köpte lunch som vi tog med oss till pulkbacken och sen blev det en eftermiddag i pulkbacken. Valter har tyvärr varit lite hängig under helgen eller han har bara inte velat äta nästan någonting och helt enkelt inte varit riktigt lika mycket huligan som vanligt, men nu verkar det ha blivit bättre och igår åt han äntligen lite middag igen. A och jag avslutade sedan helgen med att sitta och pyssla med lite bröllopsfix och dricka ett glas rött... ett alldeles perfekt avslut på helgen ♥ (Sen att jag slog ut mitt glas så det var glassplitter över hela golvet, massa vin över golv, väggar, gardiner... det glömmer vi bort ;) )
 
Nu ska jag ägna förmiddagen åt att vika lite tvätt, plocka lite disk och dammsuga och sen ska vi göra ett besök på öppna förskolan på kyrkis på eftermiddagen!
 
 
 
Jag är så otroligt lycklig som har min familj ♥
 
 
 

Bonustid

Den här veckan blev det inge Sundsvall för Felicia så vi lite extra bonustid. Eftersom hon inte är på förskolan på fredagar så började vi vår helg idag, vi startade med en soft morgon med god frukost, hemma och pysslade lite på fm. Sen stack jag iväg och hade lunchpass, helt underbart att göra helg på det sättet, kände mig lite mer värd godisskålen ikväll :) På em tog vi en promenad på stan och hann även med en fika. Nu har vi ätit Tacos, massor med godis och tittat på gladiatorerna. Nu ska jag hoppa i säng och ladda för äventyrsbad imorgon! :)


RSS 2.0