Mera vinter...?

 Hej alla fina!
 
Men hallå, vaknade imorse till att det snöade ute..?! Jag vill inte ha mer snö nu, jag vill ha plusgrader, sol och dropp från taken... jag vill ha vår!! Igår hade jag tur och fick lite barnvakt på fm så jag kunde gå till Linda och fixa håret, så nu är jag mycket mörkare igen, härligt =) Bokade även in alla tider inför bröllopet med färgning, klippningar och date inför uppsättningen så det känns skönt att det är på plats. Ska även ta och beställa hindersprövning så det är klart.
 
Idag blir det bara en hemmadag till vi ska hämta F på förskolan, tvätta och städa står på schemat. Har ett gigantiskt tvätt och strykberg =/ Lilla V har blivit otroligt duktig att stå själv dom sista dagarna, kan fånga upp balansen bra om han tappar den också, igår tog han tom två steg framåt!!! Men då skrek mamman så högt så han blev rädd och satte sig ner ;D Tror inte han kommer börja gå riktigt än men det är enormt vilken utveckling det kan bli på bara några dagar =)
 
 
Att leka med dammsugaren är bland det roligaste som finns 

Helgen

Mysigt, trevligt, galet och alldeles underbart, de beskriver verkligen helgen som varit. Fredagkväll åt vi grillat för första gången i år, underbart gott. Igår hade vi middag här hemma, de var alla "tisdagsmammor" som kom hit på Italiensk afton och vem kunde ana att vi skulle ha så kul, galet roligt, de var längesedan jag skrattade så mycket :)

Idag var jag lite trött och seg och de blev endast tre timmars sömn inatt men vi tog oss på badhuset med lilla V, mys :) Nu är stora skatten tillbaka hemma igen så då känns de extra bra <3

Måste visa lite galna bilder från festen imorgon ;)


Bröllopsfrisyrer

Nu kan jag sätta check på både fotograf, frisyr och vem som ska sminka mig och det känns väldigt skönt. Klänningen har jag ju hittat också nu så det som är kvar till mig är nu underkläder, skor och accessoarer.... först på tur är underkläder eftersom klänningen måste sys in lite så det ska vi göra så fort jag hittat något att ha under =) Har surfat runt på frisyrer jättemycket och sparat dom jag tycker om i min "inspirationsmapp" på datorn, finns ju så otroligt många som är fina så det är inte lätt att välja... På bloggen Fråga frisören & makeup artisten finns det otroligt mycket tips och inspiration för den som vill ha det =) 
 
Här får ni lite inspiration på bröllopsfrisyrer som jag tycker är fina 
 
 
 
 
 
Alla bilder är lånad från bloggen Fråga frisören & makeup artisten

Jag kan och jag ska

Idag är första dagen på "nya livet", hur många gånger har man inte sagt det?! =) Men från idag och till att börja med till Valters 1-års dag ska jag inte äta varken, godis, fikabröd, snacks eller läsk. Jag ska dessutom fokusera mer på träningen och jag ska bli duktigare på hemmaträning när jag inte tar mig iväg på gymmet. Målet med detta är att jag både känner att min kropp behöver det, jag vill bli mer vältränad, må bättre och såklart till bröllopet känna mig mig otroligt vacker och känna att jag verkligen kämpat för det. Så nu kööör vi!!!!
 
Veckans träning hittills har blivit mitt eget pass igår (Step Intervall 60 min) och idag blev det en ordentlig promenad med vagnen.
 

Den finaste 6-åringen!

 
 
Igår var den stora dagen här och stora skatten blev 6 år, helt ofattbart att hon är så stor redan och till hösten är det skola som gäller. Vi kalasade lite till igår och jag är så otroligt lycklig som har fått vara mamma till denna underbara fina tjej i 6 hela år, du är mitt allt ♥
 
Ska skriva ihop ett inlägg om Felicia som 6 år imorgon tänkte jag =)

Valter 9 månader

 
På tok för sent kommer här ett inlägg om lilla V som blev 9 månader för snart två veckor sedan så jag ska försöka att inte skriva in saker som hänt efter =)
 
♥ Är en kille som har otroligt nära till skratt och ett leende.
♥ Har en väldig energi och det kryper i hela kroppen på honom när han suttit still för länge =)
♥ Kryper numera väldigt fort och reser sig upp mot det mesta. Släpper oftast och står bara med en hand, har några gånger släppt och står korta stunder helt själv. Går även utmed och mellan möbler.
♥ "Pratar" väldigt mycket men har fortfarande inte kommit något som vi förstår. Kommer ofta "papapapapapa" men vi tror inte att det är "pappa" han försöker säga =)
♥ Är inte så jätte förtjust att åka bil men sen vi tog bort babyskyddet och sitter i vanlig barnstol så går det lite bättre.
♥ Älskar verkligen sin storasyster och blir jätteglad så fort han ser henne men det finns ingen som får så mycket tjuvnyp av honom som hon.
♥ Har fortfarande bara två tänder.
♥ Vaknar fortfarande oftast och äter två ggr på natten och sover två ggr varje dag.
♥ Somnar nuförtiden oftast mellan 19-20 på kvällen.
♥ Tycker mycket om att båda bada och duscha.
♥ Är en alldeles underbar liten kille som ger oss många leenden på våra läppar men även några grå hårstrån ;)

Cirkuskalas

Gårdagens barnkalas blev verkligen lyckat, vi hade ju i år valt att ha temat cirkus och Felicia var verkligen jätte nöjd igår när alla kompisarna gick hem. Vi vuxna var också vääldigt trötta, det är ju verkligen jättekul att ordna barnkalas, så kul att se alla barnen när dom är så glada, men det tar ju verkligen på krafterna också =)
 
När vi bestämde att vi skulle ha cirkuskalas sa jag till Felicia att då måste vi ju fixa en clown också, "varför då... tyckte hon, vi har ju morfar?!" Så hon frågade sin morfar om han kunde vara clown och det ställde han upp på, hon bad honom också "du kan väl måla lite vitt runt munnen iaf". Men pappa han kan han... han gick "all in" och dök upp med hela clownkostymen och man kan säga att han gjorde kalaset, med en massa tokiga trollerier och andra tokiga "clowngrejjer" så var barnen överlyckliga =) Underbara Lina kom också hit och var ballerina och gick passande "på lina" =) Så hela kalaset avslutades med att dom fick gå på cirkuskiosken och hämta popcorn och klubba och sen fick dom gå på cirkus och titta på ballerinan och clownen Rolf ;D
 
 
Inbjudningarna som skickades ut där dom även fick en popcorn och godisbiljett.
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutningsvis hade clownen och ballerinan cirkus för barnen =)
 
 
 
 
 

Idag är ingen vanlig dag

Nee för idag är det faktiskt min födelsedag, ett år äldre och klokare ;) Har haft en jätte mysig dag tillsammans med familj och vänner. Dagen började med lite sovmorgon, sen fick jag frukost på sängen och presenter :) Dagens bästa present var en klänning från Felicia som hon valt ut alldeles själv <3

Men nu är jag super trött och imorgon väntar barnkalas så nu blir det sängen och ikväll är det min tur...jag ska ha date med Mr Grey ;)


Äntligen helg

Idag har vi ägnat dagen åt att städa, tvätta, handlat och fixat en del andra ärenden. Har hämtat ut paket på posten med lite saker för barnkalaset på söndag :) Nu har vi landat i soffan efter en riktig fredagsmiddag...tacos ;)

Hoppas ni har en mysig fredagkväll!


Bilder från gårdagen

Här kommer lite bilder från gårdagens inspirationskväll från hotell Knaust
 
 
Finaste prinsessan ♥
 
 
 
Lyckliga Gatans modeller
 
 
 
Inspirations för brudbuketter
 
 
Skor från Lyckliga Gatan
 
 

Inspirationskväll...igen

Jamen all text försvann från inlägget jag skrev igår och bara bilden blev kvar, jätte konstigt?! 
 
Igår tog jag med mig hon som ska stå vid min sida på den stora dagen och vara min tärna på en inspirationskväll för fest & bröllop på hotell Knaust. Min lilla skrotfia skulle även gå mannekäng för Lyckliga Gatan så de kunde jag ju såklart inte missa =) Så på eftermiddagen fick locktången gå varm här hemma ;) En mysig och välordnad kväll med olika företag som ställde ut för att tipsa och ge råd. Återkommer lite senare med lite mer bilder från kvällen!
 
Nu ska jag göra mig och Felicia klar för dagen, var meningen att hon skulle stanna i Sundsvall igår men ibland blir det inte som de är tänkt så hon följde med mig hem igen och åker nog ner ikväll istället.

Inspirationskväll


Godmorgon soliga onsdag

Underbara vinterdag, idag skulle vi verkligen ha varit i backen och åkt... typiskt att vi har en hel del annat planerat, men men så är det ibland. Har en riktigt skön träningsvärk i hela kroppen, kände lite smått igår efter tre timmars slalomåkande dagen innan och igår hade jag mitt Step Intervall pass och utmanade mig själv lite så idag känns det i hela kroppen, skönt!! Har ju ingått en "pakt" med Erika och Emma att efter vårt kalasande till veckan så ska jag inte äta något godis, snacks, kakor eller dricka läsk förrän i slutet på maj, nu jäklar ska jag bli snygg =) 
 
Men nu ska vi skynda oss iväg och träffa alla mysiga mammor och bebisar, idag får även stora skatten följa med!!
 
 
 Morgonmys med tv i soffan ♥

Nytt från Newbie

Jag har verkligen gillat KappAhls kläder i märket Newbie till Valter, stilrena fina kläder i bra färger och bra kvalitet. Tyckte verkligen det var jättesynd att det bara fanns till strl 74 men nytt är att märket nu finns ända upp till strl 98 så nu måste jag skynda att se vad det har kommit för nytt fint =) Kläderna hittar ni här!
 
 
Fina kläder från Newbie och KappAhl
 
 

Värsta grymma tjejen!

Den här veckan är det sportlov i Norrland så Felicia får även vara ledig från förskolan. Idag gjorde hon och jag premiär i slalombacken, Felicia har testat några gånger tidigare i fjällen. Efter några åk var hon riktigt varm i kläderna och mot slutet skötte hon allt med liften själv och hade en väldans fart utför backen, grym tyckte mamman :) Det var så himla kul så det kommer vi göra om MÅNGA gånger ;D


Snart klart!!

Fullt upp hela helgen har det varit, igår började vi med att åka på Bröllopsmässa... kanske det sämsta jag varit på iaf i toppen. Jag hade verkligen förväntningar om att få lite inspiration främst på smycken, tårta och dukning men kom inte hem med någon inspiration alls... den var grymt tråkig. Men sen blev det lite shopping i Birsta, skor till mig och några saker till stora skatten som hon ska få i födelsedagspresent. När vi kom hem så blev det räkor, vitt vin och mellokväll... sen tokdäckade jag och sov redan kl 21.30 ;D
 
Söndag startade jag med ett spinningpass, kändes otroligt skönt! Sen har det blivit lite fix hemma och en fika på stan på hann vi också med. Men nu är älskade Felicia hemma igen efter en helg hos pappan så ikväll blev det spel och kramar i soffan. Nu har jag snart klickat hem det sista till kalaset,och den sista födelsedagspresenten så nu hoppas jag att hon ska bli nöjd... men nu blir det sängen för mig för jag kan knappt hålla ögonen öppna =)
 
Älskade skatten när hon fyllde fyra.... känns som igår...
 
 

Rekommenderas!

Jamen ni måste gå och se "Små citroner gula", såå mysig film och jag bara log när jag gick därifrån...precis vad jag behövde :)

Idag byter Golds gym namn till Sportsgym Scandinavia, men allt är sig likt bara lite bättre ;) Så på lunchen idag var jag och sprang 30 min på bandet. Mina mål jag satt upp med vikten går inget bra, jag står bara still så nu måste jag växla upp med både kost och träning, men jag är taggad som tusan!!

Men idag är det fredag och vi ska iväg på AW med min bror och hans Lina :)


RSS 2.0