Happy halloween

Imorse så lämnade jag en söt liten Pippi Långstrump och världens finaste troll här hemma när jag åkte på jobbet, Valters första maskerad och Felicia skulle fira halloween på fritids. Sen blev det en något stressig dag på jobbet, borta några dagar sen sluta tidigt var ingen bra kombo men det kommer en morgondag också.
 
Här hemma laddade vi upp en stor godisskål så vi var redo för "bus eller godis", kom dock inte så många så då fick vi ju äta upp hela skålen själv... inte så bra ;) Eftersom Felicia åkte till sin pappa idag så ska vi fira lite imorgon istället och hon har önskat att jag har gjort ett spökhus när hon kommer hem... vi får väl se hur jag lyckas med det.
 
 
 
 
 
 
Efter en tuff dag är det mysigt att kramas lite i soffan ♥
 
 
 
 
 
 

Vi är på gång

Två första dagarna av Valters inskolning är nu gjorda, har väl gått ganska bra... han håller väldigt mycket koll på mig och när han fick vara själv en liten stund efter sovning så fick jag komma dit då han blev väldigt ledsen. Men nu är det skiftbyte och Andreas tar över i två dagar så vi hoppas att det rullar på bra.
 
Idag åkte pumpan fram hos oss med efter att Andreas och Felicia tillsammans pysslat och fixat en superfin pumpa. På torsdag har jag även lovat att vi ska göra huset till lite mer "spökhus" och fira lite Halloween =)
 
Men nu ska jag sjunka ner en stund i soffan men jag byter nog till sängen strax för det har inte varit några kanon nätter här sista tiden så jag känner mig lite sliten. Men känner mig nöjd då jag äntligen tog mig ut på en PW ikväll. Måste prioritera lite mer tid åt mig själv, ändring på det nu!
 
 
 
 

3 av 4

Nu är min stora fina skatt hemma igen, äntligen! Lika tomt varje gång hon är borta trots att man är "van" att det är så det är liksom. Den här gången har hon varit väldigt saknad av lillebror och han var och tog hennes hand flera gånger och ville att hon skulle komma och leka med honom ♥
 
Blev middag med mormor och morfar och sen passade vi på att bara mysa och umgås innan det var dags för sängen. Känns även för mig att klockan är omställd för himmel vad trött jag är.
 
Har kännt mig hängig, ont i kroppen och halsen hela dagen så det blev inget pass ikväll och hoppas jag kan sova bort det här. Men har hunnit med en hel del här hemma och min snälla mamma var här och putsade fönster och pappa fixade med sånt som pappor är väldigt bra på, dom är dom bästa!
 
Nu väntar vi bara på den fjärde familjemedlemmen som kommer hem inatt, äntligen!
 
 
Min söta spralliga stora tjej
 
 
I bildarkivet hittar man mycket tok ♥
 
 
 

Att bara vara

Idag har jag tankat, tankat en massa kärlek från den där lilla söta. Vi har haft en så himla mysig dag, vi har bara varit hela dagen. Eftermiddagen spenderade vi hos Hanna & lilla Emma, fantastiskt mysigt, bara hänga, sitta och surra och skratta åt alla söta saker som dom gör... minivarianterna av oss själva ♥
 
Sedan blev det middag på tu man hand för mig och Valter och efter den har vi bara gått omkring här hemma, plockat undan lite, vikt lite tvätt och bara varit.. V lekte mest på sitt rum och jag gjorde mitt, rätt var de var möttes vi i hallen och satte oss på golvet och lekte en stund sen gick var och en på sitt håll igen, tills man plötsligt hörde ett *maamma* och en liten buse kom springades med jordens kram bara för att se så jag fortfarande var där. Mitt i allt ramlade vi ihop i en hög på golvet och busade, sjöng och dansade och det bubblade sånt där härligt skratt som det bara kan göra ur såna små människor.
 
Bästa lördagen på jätte länge, kommer somna alldeles varm i hjärtat.
 
 
Hur söt får man vara?!
 
 
Och de var fler som tyckte det...V har tagit pussarna till en ny nivå ;D
 
 
Jag kan se ganska hård och tuff ut också... spela lite svårfångad liksom...
 
 
 
Min lilla pyjamaskille ♥
 
 
 
 

Regnig lördag

Inte riktigt så utsövd som jag skulle vilja vara idag, liten hade massa mardrömmar och låg och grät i sömnen men vaknade inte, men de gjorde mamman istället ;)
 
Här har vi riktigt grått och trist väder idag så vi har softat hela förmiddagen, ätit god frukost, tittat lite på film, byggt pussel och ritat med kritor en alldeles perfekt lördag förmiddag med min lilla skatt.
 
Men nu lite lunch och sen iväg på playdate!
 
 
Smoothie killen
 
 
En liten tröttis ♥
 
 
 
Och detta är vad jag roar mig med medan V sover ;)
 

Godnatt fredag

Jobbat hela dagen, snabbt iväg för att handla och fylla på lite gott inför helgen. Iväg för att hämta Valter hos min mamma & pappa och kvällen avslutades med jätte mysig middag hos familjen Gustin.

Nu ska verkligen njuta av att krypa ner i sängen. Godnatt!


Landat i soffan...

Nu har jag kommit hem efter tur och retur Sundsvall, skjutsade ner Felicia till sin pappa över helgen så i helgen blir det bara jag och lilla V hemma. Valter har somnat och jag har precis landat i soffan med min första skål skumtomtar, underbart goda och påminner om att det idag bara är två månader till julafton!! Har dragits med en dum och envis huvudvärk nu två dagar i rad så jag tror inte det blir så mycket mer gjort ikväll.
 
Kom hem med en vinterjacka till V idag och jag är mer än nöjd, den kommer bli super!
 
Tips tips, superfin jacka till små killar på KappAhl
 
 En kjol till storasyster blev det också =)

Ledig torsdag

Vilket lyx!
Ledig en dag mitt i veckan, underbart skönt att sen bara jobba en dag och sen är det helg igen =) Andreas åkte till Schweiz imorse så därför hänger jag och lilla V idag. Vi började dagen med att åka och hälsa på hans kommande förskola när vi lämnat av storasyster på skolan. Han kände sig rätt bekväm där på en gång så jag hoppas hans inskolning kommer gå toppen.
 
Nu ska jag passa på att ta fram dammsugaren medan V sover och sen tror jag det blir en prommis i solen, vinterjacka till Valter behöver inhandlas så kanske att jag kommer hem med det =)
 
 
 
Sötnöt ♥

Kvällens tips

 
Köpte denna fast som tröja istället för body
 
 Men är även lite sugen på denna, perfekta förskolekläder!
 
I veckan har Polarn O. Pyret sin Cirkus PO. P kollektion, jättefina kläder och många av dom såldes slut på webben direkt. Jag hittade en tröja jag inte kunde motstå så idag fick jag hem lite ränder =)
 
Skulle kunnat handla ännu mer men det fick bli den här till att börja med =)

När det som inte får hända händer...

Jag lever... Men här kom vardagen och slog undan benen på oss, nee riktigt så illa är det inte =) Men jag har ju börjat jobba igen, har snart jobbat heltid i två månader och det är klart att det är lite annorlunda mot för att vara hemma och vara föräldraledig, men det har varit jättekul att börja jobba också, även om det gör ont i hjärtat över hur få timmar det blir hemma med barnen på en dag... Felicia min stora skatt trivs alldeles utmärkt i förskoleklass, träffat massa nya kompisar och tycker skola och fritids är fantastiskt roligt.
 
Stora anledningen till varför bloggen las lite på is ett tag var för att strax innan jag började jobba så upptäckte vi en alldeles underbar nyhet att det väntades en liten skatt till, veckor av fruktansvärd trötthet och ett hemskt illamående kom och jag la all min ork på familjen, vi njöt och var fantastiskt glada. Tyvärr så precis när dom "osäkra" månaderna var påväg mot sitt slut så slutade hjärtat att slå på den lilla och missfallet var ett faktum... Fruktansvärt tråkigt och jobbigt, det blir en stor sorg även om man vet att det är osäkert där i början. Men när man redan råkat ut för det här ett par gånger blir man lite bitter och tycker inte att de var min tur igen, men så är livet ibland. Samtidigt är jag glad att naturen fungerar som den gör för förmodligen var något fel och då får vi trösta oss med att det är bättre att det slutar såhär...
 
Men nu har jag hämtat igen mig både pyskiskt och fysiskt och jag behöver bara titta på de finaste skatter jag redan har och förstå att vi är väldigt lyckligt lottade. Vem vet, någon dag kanske det slutar på ett annat sätt ♥
 
 
 
 
Ni är det finaste man kan önska sig och jag nyper mig ofta i armen för att inse att det är faktiskt sant att jag är mamma till er, ingen kärlek är större ♥
 
 

RSS 2.0