Kan snart inte hålla mig längre...

Nu när dopet är överstökat så kan jag börja fokusera på advent, jul och julklappar. Jag längtar så himla mycket så jag kan snart inte hålla mig från att börja plocka fram lite saker... men lite ljusslingor får det nog komma fram i veckan och till helgen kanske jag smygstartar lite ;) Julklappar har jag faktiskt börjat köpa lite smått, mest till barnen än så länge men jag ska verkligen försöka att bli klar i tid så vi bara kan mysa, äta gott och dricka massa glögg på slutet. Måste gå genom mina stjärnor och annat imorgon tänkte jag för några skulle behöva bytas ut eftersom dom blir lite sliten och ful efter ett tag.
 
 
 
 
 
 
Idag har liten skatt varit lite krasslig med lite snuva och ögoninflammation så idag var första gången sen han kom som han var lite ledsen på förmiddagen. Helt galet men han är ju verkligen aldrig det annars, är ju så otroligt bortskämd. Men efter en tur med vagnen och lite sömn så var han sitt vanliga glada igen och skrattade och "pratade" mest ♥
 
Nu ska jag sätta mig i soffan med Felicia och titta på slutet av dessertmästarna =)

Nu är lilla V döpt

 
 
 

Igår hade vi dop för lilla Vidar, Johan Vidar är hans namn =) Det blev ett jätte fint och mysigt dop som vi fick dela med familj, släkt och vänner. Vidar och även Valter har ju haft den stora förmånen att få bli döpt av sin egen farfar. Felicia hade skrivit en alldeles egen välkomsttext som hon läste för Vidar, uff det blev jobbigt för mamman... och direkt efter det skulle jag läsa en text, lätt! Ögonen var blöt, rösten var skakig och händerna darrade för jag blev så rörd när F läste ♥
 
Underbart duktiga Maya som sjöng både på Valters dop och vårt bröllop, sjöng även den här gången och det var lika fint som vanligt. Efter dopet hade vi dopfika tillsammans med alla som var på dopet och lilla Vidar fick så fantastiskt mycket fina presenter, tack alla!
 
 
 
 
 
 
Vi bjöd på en liten fikabuffé efter som bestod av tårta, cupcakes, daimbiskvier, macarons, popcakes, Ahlgrens bilar pannacotta och allt gick i temat blått =)
 
 
 
 
 

Godmorgon tisdag!

Myskillen som numer gör morgon kl 05...gäsp säger mamman
 Fina pyjamasen hittade jag på Lindex =)
 
 
Nu börjar vi se ljuset i tunneln här hemma, blev riktig sjukstuga ett par dagar. Även Andreas blev hemma från jobbet och var sjuk. Är väl aldrig lämpligt att bli sjuk men just den här veckan kändes det lite stressande då vi har dop till helgen och lite förberedelser inför det stod på schemat. Men igår hittade jag en klänning till mig själv att ha och ett par byxor till Valter så nu är vi snart kittad och klar =) Programmet till kyrkan kan jag sätta check på, tur vi har finaste Lina =) Även två satser Macarons och daimbiskvier är klara, kan inte skryta och säga att jag är nöjd med utseendet på dom, men dom blev ätbar iaf!
 
Nu laddar jag och Vidar för att åka och ha Mamma/barn pass, härligt start på tisdagen!
 

Farsdag och sjukling

 
 

Mina fina skatter...alla tre ♥♥♥
 
Söndag kväll och jag känner mig tyvärr inte särskilt utvilad och laddad inför en ny vecka...stackars älskade lilla Valter har fått svinkoppor från hell känns det som. Började i fredagskväll att han fick hur mycket blåsor som helst runt munnen, så fruktansvärt ut när han vaknade på lördag morgon. Kändes jätte hemskt att titta på sitt eget barn och känna att det ser äckligt ut, att inte kunna vara nära som man vill, inte kunna pussas och kramas när han vill =) Andreas tog han till jouren igår och där fick vi en salva men idag så hade det spridit sig till hela kroppen och det var hemskt, han har såå ont och det kliar nått hemskt för han. Så idag blev ett nytt besök på jouren och nu har han fått antibiotika så nu hoppas jag att vi får sova lite bättre i natt allihopa och att det vänder för skatten ♥
 
Annars har vi idag firat farsdag så grattis till alla pappor där ute, själv skulle jag vilja nämna tre personer lite extra. Först min egen pappa, som ställer upp i vått och torrt, han som jag alltid vet finns där vad det än är. Är det någon jag litar på här i livet är det min pappa, han är helt fantastisk och jag är nog ganska dålig på att säga till honom hur mycket han betyder för mig. Och dessutom är han en fantastisk morfar med barnbarn som avgudar honom =)
 
Sen min man, mina barns (inte riktigt alla ;)) pappa. Är så glad att ha dig i mitt liv och att just du är pappa till våra killar. Speciellt efter en sån här helg är jag så glad att jag alltid har dig vid min sida. Som alltid finns där och som alltid ställer upp och gör dom där sakerna som jag tycker är jobbiga och svåra. Du sätter alltid mig och barnen först och det älskar jag dig för ♥
 
Sen har jag faktiskt en till jag vill nämna och det är han som jag har en fantastisk dotter tillsammans med för utan honom skulle jag inte ha henne. Han har sina små egenheter ;) och trots att vi är på skilda håll så tycker jag vi löst detta riktigt bra. Vi har fått en så fantastiskt fin och klok dotter som i veckan kom hem och hade blivit valt till elevrådsrepresentant?! alltså vaddå...vad hände med vår lilla tjej? Men jag är glad att just du är hennes pappa och jag vet att du betyder så mycket för henne =)

Skrämmande tyst

Hej Lördag!
 
Här har vi sjukstuga och Andreas åkte precis iväg på jouren med Valter, Vidar sover ute i vagnen och Felicia har "papphelg". Känns jätte konstigt när det är så här tyst, blir nästan lite handlingsförlamad =)
 
Stackars lilla Valter han har åkt på svinkoppor tror jag de är =( Igår ringde dom från förskolan så jag fick hämta en febrig liten kille och sen på kvällen började det blossa upp utslag runt munnen. Och det är verkligen runt hela munnen och ner på haken "ont på munnen" går han omkring och gråter. När jag nu till morgonen skulle klä honom upptäcker jag hur mycket blåsor och utslag som helst på kroppen. Så nu vet jag inte svinkoppor, vattkoppor, allergisk reaktion?! Dom ser liksom inte lika ut heller... Vi får se vad läkaren säger.
 
 
 
Min fina skatt som inte är riktigt så här pigg idag tyvärr ♥
 
Annars har vi en helt fantastisk dag med blå himmel, sol, några minusgrader och lite snö på backen så jag måste ta mig ut på en liten promenad. Annars så har jag ett paket att hämta ut, lite ärenden att fixa och sen ska jag ta och baka lite för nästa helg står dop för lilla Vidar på schemat.
 
Hoppas ni alla får en mysig lördag!

Till lilla Vidar

Med två storasyskon så får man helt enkelt ärva rätt så mycket saker, och väldigt mycket ser inte ens använt ut så det tycker jag bara känns bra. Det gäller både leksaker och kläder. Men lite nytt måste man ju få och jag är ju rätt duktig på att shoppa så det får han ;) Det är ju även tänkt att Valter och Vidar ska dela rum med varandra och just nu är det väldigt mycket Valters rum så lite nytt till lilla V behövs där inne =)
 
Vi har snart dop för lilla V och jag har fått frågan vad han önskar sig i doppresent och några har även frågat vad han vill ha julklapp och jag har nu satt ihop lite bilder på sånt som han sagt till sin mamma att han önskar sig ;)
 
Klickar ni på texten till produkten så kommer ni till webshopen där det finns!
 
Sebra bestickset, Sebra vagnmobil, Flugsvamplampa, Sebra barnservis, Kalikå garage i trä
 
 
 
 
 
 
 

Årets halloween

Kvällen innan halloween så hade Felicia bjudit hem några kompisar på "halloweenfest" så vi hade ett gäng utklädda glada tjejer som lekte och busade kvällen lång. Felicia hade såklart bett sin morfar dra ett lakan över sig och komma utklädd till spöke men min fantastiska pappa kan som inte göra något utan att gå all in hyrde en maskeraddräkt och kom hit och spökade för tjejerna. Uppskattades lite olika av dom kan jag säga ;) Men lyckan i Felicias ögon var fantastisk, han är verkligen allt man kan önska sig av en morfar och lite till ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Men nu smattrar regnet mot rutorna här och jag ska ta och krypa ner i sängen och sova en stund, såå skönt!
 
 

RSS 2.0