Godmorgon måndag!

 
 
 
 

Det är tur Valter har fått klippt sig efter det här kortet ser jag nu ;)
 
 
 
Ny vecka och här har vi avverkat ännu en helg med feber och förkylning, usch vad less jag är på bacillerna, nu får det vara nog! Valter har varit riktigt hängig i helgen och tempen gick över 40,0 på lördag kväll och det är verkligen inte roligt... Men idag är det betydligt bättre. Felicia har också varit lite hängig men hon kändes rätt pigg och är på skolan idag. Senaste tiden har varit väldigt hektisk med mycket födelsedagar och annat, vi har firat Felicia som fyllde 8 år och Vidar blev 7 månader i fredags, stoppa tiden någon ;)
 
Men idag tänkte jag kanske göra lite påsk här hemma, brukar verkligen inte ha mycket saker men lite kan ju vara mysigt =) Sen när jag hämtat tjejerna från skolan så tror jag ska plocka fram pyssellådan och påskpyssla lite =)

Inte undra på...

Ikväll när jag skulle ge lilla V mat så upptäcker jag ytterligare en liten bissing, ena framtanden uppe. Inte konstigt han sovit lite dåligt några nätter, tre tänder på fyra dagar =)

Ikväll hade jag en fantastisk stund med min stora skatt. Vi låg bredvid varandra i soffan, tittade i taket och på varann. Pratade om livet och kommande födelsedag, hon strök mig på kinden och i håret, hennes leende och ögon visade att hon också njöt. Hon fnissade och skrattade och sa att jag var så himla rolig. Den stunden kommer jag leva länge på, min fina, kloka, känsliga, roliga och omtänksamma F. Som jag älskar dig ❤️

Hittade några selfies som hon tagit på sig själv med min telefon =)







Lassemaja och tänder

Vilket väder vi har haft idag! Tyvärr har jag inte varit ute riktigt så mycket som jag önskat för vi hade ett kalas att förbereda... Felicia hade i år önskat kalas med tema Lassemajas Detektivbyrå. Så sagt och gjort, hon ringde själv runt och raggade några karaktärer och jag och Andreas byggde upp ett "fall" som dom skulle lösa. Muhammed Karats diamanthalsband var stulet och på vägen fick de några uppdrag att lösa för att till slut komma fram till filmen som var på övervakningskameran =) Många barn var det och ljudnivån var hög men det blev väldigt lyckat och det var en nöjd tjej som somnade gott ikväll ♥  Blev dock inte så mycket bilder för jag var själv upptagen med att sitta på förhör.... det kunde ju varit jag som tagit halsbandet ;) 
 
I helgen har Vidars två första tänder tittat fram, den första upptäckte vi på fredag och sen hade nästa kommit upp i lördags... precis som jag anade. Han har dessutom ÄNTLIGEN börjat intressera sig för flaskan och börjat så smått smaka på lite välling. Sitter längre och längre stunder alldeles själv och sover fortfarande riktigt dåligt på nätterna ;)
 
Men nu ska jag lägga huvudet på kudden och ladda för en vecka med fler kalas ;)
 
 
 
 
 
 

Idag är en sån dag!

En sån då vädret är alldeles fantastiskt, klarblå himmel, strålande sol och plusgrader. Hjärtat slår nästan dubbelvolt av lycka att snart är våren här, på riktigt!

Idag har vi först varit ute på en prommis och sen efter lunch blev det även en tur till lekparken. En alldeles förträfflig dag att vara föräldraledig på =)







Baka liten kaka

 
 
 
Idag hade vi en sån där "mellandag", Valter var pigg men ändå inte... för rastlös och pigg för att vila, men inte riktigt orken och tålamodet för att göra så mycket. Sol och plusgrader ute så vi gick ut för att få lite frisk luft, gick bra en stund sen ville han gå in. Vi spelade lite spel, han orkade en liten stund. Vi byggde lite pussel, han orkade en liten stund ;) Och jag har tittat på Totte bakar femhundra gånger tror jag ;D Så när jag föreslog att vi skulle baka en kaka så jublade han.... orkade dock inte vara med hela tiden där heller, men rätt så länge ändå =) Silviakaka blev det idag, enligt storasysters önskemål.
 
Lillebror däremot har varit på ett strålande humör, och det senaste i utvecklingen är att han ligger och säger "dadadada" heela tiden, och bara ler och dreglar konstant...undrar om det kan vara bissingar på g?!
 
 
 
 
 
Nästa vecka har vi lite födelsedagar i huset och en är lite viktigare än den andra.... vi får en 8-åring i huset ♥ Så imorgon ska jag åka och shoppa lite födelsedagspresenter.
 
Kram!

Välkommen mars och sportlov!

 
 
 
 
 
 
 
Här hemma har vi sportlov den här veckan, och det innebär att även Valter är ledig från förskolan. Felicia är hos sin pappa och har lite sportlovsledigt så det är jag och killarna som hänger hemma. Tyvärr så blev Valter sjuk lagom till ledigheten, vilket jag tycker någon av dom varit i princip sen jag skrev sist... bara snurrar runt nu. Även Vidar fick sin första förkylning i veckan och blev rejält rosslig i bröstet men nu har det börjar vända och det känns skönt, man blir så orolig för de små ♥
 
Annars har här bara vardagen snurrat på, vår lille V har hunnit bli ett halvår, tiden rusar verkligen fram den här gången. Vår glada lilla charmör som alltid är på gott humör och i princip aldrig missnöjd. Vänder sig nu åt alla håll, har börjat hasa sig bakåt och sitter rätt stadigt själv på golvet nu =) Men nu ska jag ta hand om lilla sjuklingen så det får bli lite bilder från tiden som varit så återkommer jag snart =)
 
Kram!

RSS 2.0