I farten

Idag har vi varit och hälsat på skolan som Felicia ska gå på till hösten, har inte riktigt förstått det än... Nu ska vi ner på stan för några ärenden, bl.a köpa en födelsedagspresent. Sen ska vi iväg på kalas och Felicia har simskola :)

Trevlig måndag på er!


Påväg mot våår

Idag har vi varit så duktig och krattat, rensat och vårstädat på vår gård, känner oss väldigt duktig. Mer finna det verkligen att göra men det är en bra början :)

Trött i hela kroppen kröp jag upp med Felicia i soffan och kollade på Sune i Grekland. Min söta känsliga lilla F började hejdlöst gråta på slutet då hon tyckte det blev så sorgligt, hjärtat mitt <3


En helt vanlig vardag...

För några dagar sen bestämde jag att V bara skulle få sova en gång om dagen för läggningen på kvällen började bli väldigt långdragen och han somnade inte förrän efter 21. Det har verkligen gått över förväntan och han har börjat somna vid 19 istället och det är såå skönt att få lite kväll och kunna lägga Felicia i lugn och ro. Men idag så somnade han när vi gick med Felicia till förskolan och det var kört att väcka honom så ikväll blev det inte en lika smidig kväll, men det är bara att fortsätta kämpa =)
 
När V sov på förmiddagen så passade jag på att vara ute i solen och börja vårstäda vår gård, lite snö finns det kvar på gräsmattan men ÄNTLIGEN är våren här och det är ju helt underbart att vara ute på dagarna nu =) Kvällen avslutades med veckans andra Step intervall pass, lovely, formen ska slipas ;)
 
Nu är det kvällsfika i soffan till Greys!
 
 
Hittade den här bilden i datorn och det visar verkligen en helt vanlig halvgalen vardag här hemma =) Så roligt att se att för varje dag som går så leker dom mer och mer med varann <3

Modevisning

Varje år så anordnar Handbollsklubben i stan en modevisning på teatern här i stan och Felicia fick frågan om hon vill vara med för Lyckliga gatan som brudnäbb och det ville hon såklart. Så tillsammans med en kompis fick dom håret fixat på Salong Ulrica och sen kläderna från Lyckliga gatan, och dom blev såå söta <3
 
 
Tjejerna inför bröllopet som gick i svart =)
 
 
 
 
Nästa bröllop =)
 
 
 
Finast i världen!

Lite glest...

Fick en kommentar om att "sjukt vilket drag det var på denna blogg" och det ligger väl nått i det ;) Blev väldigt glest mellan inläggen nu, men det kom en period som har varit hektisk och mycket annat så jag har helt enkelt inte hunnit med allt jag vill. Vi har hunnit haft en jätte mysig påsk, Felicia har fått sin klasslista var hon ska gå till hösten (helt galet att hon börjar skolan), jag har sökt nytt jobb och varit på intervju (fick det inte, men det känns bra ändå), Andreas har varit i Schweiz en vecka, vi har planerat till bröllopet, Felicia har gått mannekäng på modevisning, Valter har börjat gå... ja det har hänt en hel del =) Ikväll ska jag även publicera Valters 10 månaders inlägg för det är ju bara 5 dagar kvar till nästa månadsdag så det är väl på tiden =) Idag blir det bara till att vara hemma och nu ska toaletterna här hemma få sig en omgång!
 
 
Sötaste påskkärringarna
 
 
Modevisning =)
 
 
Ny pyjamas till skatten
 
 
Stora killen <3

RSS 2.0