Endast 9 dagar kvar...

Igår var jag på underbar ansiktsbehandling och med mig därifrån fick jag en ansiktsmask som ska ge "askunge" känsla så jag tänkte att är det någon gång jag ska ha den så är det ju nu =) Så nu hoppas jag det blir bra resultat! Åkte sedan till Lyckliga gatan där jag äntligen hittade en slips till bestman och har länge sökt ett hårband till F och nu sprang jag över det perfekta =)
 
Idag hade stora skatten avslutning på sin fotbollsskola och direkt efter det så åkte hon till pappan och vi åkte och gjorde sista inhandlingen på IKEA och lite andra ställen till bröllopet. Bilen var proppfull när vi åkte vidare mot... provsmakning av bröllopstårtan. Vilka goda tårtor vi fick smaka! =) Vi bestämde oss tillslut för två olika smaker, en på den större tårtan och en annan på dom mindre. Känns som det kommer bli alldeles perfekt =)
 
Men nu ska jag och min blivande man mysa ner oss i soffan med ett glas rött ♥
 
Finns så himla mycket fina bröllopstårtor så att bestämma sig var inte lätt....
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbollsskola och slutspurt

Den här veckan har Felicia fotbollsskola, första året som hon är med på den och hon tycker verkligen det är jättekul, så på dagarna känns det just nu som vi åker skytteltrafik mellan hemmet och stället där hon spelar fotboll men det är bara i fyra dagar så det känns alldeles lagom =) 
 
Ikväll var jag och provade ett nytt träningspass för första gången, Les Mills GRIT, oh my vad trött jag blev, helt klart det jobbigaste jag gjort på länge, men kändes grymt skönt efter =)
 
Nu känns det att vi börjar komma in på slutspurten med bröllopsplaneringen, mycket små detaljer som ska sättas nu och det känns väldigt skönt att Andreas har semester hela nästa vecka så vi har lite mer tid att fixa, och det är tur att vi har underbara vänner och släkt som hjälper oss med massa saker när det behövs. Imorgon har jag bokat in mig på ansiktsbehandling, åh vad jag ska njuta av att bli lite omhändertagen!
 
 
Att det kan vara så kul att hoppa i vattenspridaren =)
 

Kalas och grillning

Idag har Felicia varit på kalas, med ponnyridning, vilken succe! =) En söt liten ponny fick alla barnen rida på och sen fick dom även åka ett varv med häst och vagn, lyckan var total hos alla barnen. Nu är vi bara hemma och vänder, ger Valter lite mat och packar ordning lite saker för ikväll blir det grillning med goda vänner.
 
Hoppas ni alla får en underbar kväll!
 
 
Stolt tjej  =)
 
 
Lillebror fick följa med och var runt på upptäcksfärd 
 
 
 
Fina Engla med Valter
 
 

 
 
 
 
 
 

14 dagar... 2 veckor...

Jaaa exakt om två veckor, då är vi gifta vid det här laget, tänk vad galet.... men underbart =) Nedräkningen har verkligen börjat och när jag tänker på det så blir jag alldeles pirrig ;) Har varit så nervös för mina blommor till den dagen eftersom det strulade lite med blomaffären men igår fick jag kontakt med hon som ska göra blommorna och allt var heelt under kontroll... behöver jag säga att en sten föll.
 
Just nu är det festhäftet som tar upp vår tid, det är prioriterat just nu, får se vad som kommer sen på listan... att skriva en liten beskrivning om 100 personer det tar lite tid, eller ganska mycket tid märkte vi..
 
 
Min älskade familj på midsommar för ett år sedan ♥
 

Sista dagen

Igår var det Felicias allra sista dag på förskolan, kändes lite konstigt när jag gick dit för att hämta henne och visste att det här var sista gången. Inte långt bort att mamman fällde en tår då jag kramade om all fin personal och sa hejdå, vi har verkligen trivts jättebra där och Felicia har älskat sin förskola. Men nu väntar skolan till hösten och det tror jag blir alldeles perfekt för vår lilla tjej som börjar bli riktigt stor, hon sa själv igår när jag hämtade henne att "jag har verkligen längtat efter den här dagen men det har varit lite jobbigt idag mamma", då kom den där tåren hos mamman igen...
 
Vi har som tradition att fira lite när Felicia har fått sommarlov med Cheesecake med jordgubbar och sen har Felicia fått någon liten "sommarlovspresent" av oss, i år kom mormor och morfar och bräckte allt... med något som F såå länge velat ha, en studsmatta!! Ingen dålig "slutapåförskolanpresent", allt det jobbiga försvann och idag har hon hoppat mest hela dagen =)
 
Fredagen avslutade jag med mitt allra första Crossfit pass, och det kommer definitivt bli fler, fantastiskt roligt men jag har ALDRIG blivit så trött någon gång, förbannat jobbigt ;)
 
Men nu väntar lite bröllopsplanering, mycket som måste fixas =)
 
 
Åren har gått så himla fort sen du var liten mitt hjärta ♥
 
 
Fruktansvärt fula är dessa och jag har varit lite motståndare till en studsmatta men att se Felicias glädje idag när hon hoppade gjorde att det genast kändes bättre ;)
 
 

Bröllopslördag

Idag var det dags för Andreas tur att ha svensexa, eller hensexa som dom så fint kallade det då Andreas fina vän Mia var...utklädd till man såklart ;)

Jag och V har hängt med Johanna och Oskar hela dagen, en tur på stan med lite bröllopsärenden och sen hem där vi satt bänkad framför Madeleines och Chris bröllop. Vilken fantastisk klänning hon hade och vilket vackert bröllop, men sötast var nog lilla Estelle...det blir nått för Valter det ;)

Nu saknar jag min stora skatt som varit hos pappa över helgen, men imorgon fm kommer hon och då är det fotbollsmatch igen :)


Kungligt bröllop

Medans Andreas sitter och tittar på fotbollen sitter jag och tittar på alla fina långklänningar som gästerna kommer i till festen på Grand Hotel ikväll, imorgon är det dags för prinsessbröllop och jag tänker sitta bänkad. Extra roligt när man själv är så "upp i det" 
 
Annars idag har haft ett alldeles fantastiskt väder, så har jobbat lite på gården, promenerat och köpt glass, lekt och A har råkat ut för en skensexa ;) Vännerna kom och hämtade honom gav han lite öl och drog iväg han på en snabb aktivitet och sen dumpade dom honom igen, lurad kan man säga! =)
 
Men nu blir det sängen snart för att sen upp och vakna upp till en ny dag!
 
 
Hon är ju bedårande vacker

Bröllopsdetaljer

Idag började vi dagen med ett litet försenat 1-års kalas tillsammans med vår mammagrupp, dock åkte inte kameran fram en enda gång... vet inte riktigt vad jag tänkte med. Lilla V fick så mycket fina presenter och vi mammor fick umgås och fika. Tråkigt väder med regn och blåst har vi haft idag så vi har mest hängt inne idag, en kvällsprommis fick jag till men mycket mer träning än så blir det inte idag då jag kände igår att kroppen inte är riktigt kry än.
 
Nu har jag återigen satt mig ner för att beställa hem lite mer bröllopsdekorationer och annat till festen, mycket detaljer som ska sättas nu i sista stund. Jag tänker mig mycket dekorationer i form av pom poms, ballonger, vimplar men ändå ganska stilrent och enkelt, hoppas det blir som jag tänkt mig =) Vårt bröllop kommer ha temafärgerna rosa, silver och vitt som vi började med redan vid vår inbjudan, ska visa bild på den någon dag. Men nu ska vi testa en flaska bubbel igen, det är den sista sen tar vi beslut om vilken vi ska ha!
 
Har precis hittat en alldeles underbar bröllopssida, Snippet and Ink som har fantastiska Inspiration boards där man kan fastna i flera timmar...
 
 
 
 
 

Mindre än fyra veckor...

Nu börjar så smått nervositeten och bubblorna i magen komma lite då och då, nu är det mindre än fyra veckor kvar tills vårat bröllop. Det känns som dygnet kantas av mycket bröllopsplanering nuförtiden, men jag har så här i sista stund hittat jätte många bra nätbutiker och fina bröllopsbloggar och fått massa ny inspiration, nu?! Det är ju lite sent, men det kommer nog bli precis som vi vill ha det =)
 
Helgen har annars kantats av vila, lugn och lite sjuka blandat med tivoli och fotboll. Jag skulle egentligen gått instruktörsutbildning i helgen men hosta och halsont satte stopp för det, vill inte riskera något nu. Mår bättre idag men fortfarande hosta så jag hoppas inte det blir värre efter kvällens pass. Felicia har haft sin första fotbollsmatch i helgen, blev förlust x2 men dom hade jättekul och det är ju huvudsaken...eller hur var det ;)
 
 
 
 
Härliga inspirationsbilder, alla lånade från papper.nu

RSS 2.0