Sovdags

Usch, jag tycker inte om när jag inte hinner med så mycket som jag tänkt det.... hade verkligen tänkt "fixa" med massa saker ikväll men jag blev för trött och hamnade i soffan istället. Sen ringde en arbetskamrat och vi surrade huur länge som hellst, så glad att jag har henne så jag fortfarande hänger med på vad som händer där eftersom jag inte är där så ofta. Idag hade hon massor med skvaller att berätta, det händer grejjer på jobbet ;)

Hjärtat är jätte förkyld så hon sover otroligt dåligt på nätterna nu så jag har inte fått någon bra natts sömn på väldigt länge nu, igår somnade jag kvart över åtta!? Kan man överhuvudtaget göra de... tydligen =) Ska titta klart på Las Vegas nu i sängen och sen ska jag sova, men vi "ses" imorgon igen!

Godnatt allihopa!


ÄNTLIGEN!!

Jag är tillbaka i datavärlden, my goodness vad jag har saknat den =) Vem hade kunnat tro när jag skrev mitt sista inlägg om min felande strömkabel att den skulle ställa till det såhär. Och jobbar man i den kommunala världen så går det inte tokfort när man ska beställa saker, jävla avtal och skit... fattar inte att de kunde ta sån tid, hade lust att bara skrika "ge mig en sladdjävel för faan" i måndags när jag var på jobbet. Ursäkta språket...

Men nu håller jag på att stöka undan efter middag och badning och nattning av sessan står på schemat så jag återkommer lite senare.... Åhhh I love this, jag är tillbaka =)


Badning och Nattning

Middagen är avklarad, idag blev det lax, potatis och romsås... åh vad gott det var =) Nu håller M på att bada hjärtat och sen är det välling och nattning som gäller. Skyndar mig att skriva för det har blivit glapp i min strömkabel till datorn och jag får den inte alls att funka för tillfället, plus att jag såklart har jätte lite batteri, TYPISKT!

Ska snart iväg för att träffa tjejerna eftersom det är tisdag idag =) Ikväll är det Lindas tur, får se vad hon bjuder på för gott.

Hoppas ni har en lugn och skön tisdag kväll!


Hemma igen!

Blev inge vägning idag *suck*, det måste ju totalt brunnit ihop i mitt huvud för jag är ju så förvirrad och glömsk. Öppen mottagning är ju på måndagar och onsdagar och idag är det TISDAG, så tyvärr inge  vägning idag men vi gör ett nytt försök imorgon istället =) Efter vi vänt i dörren på BVC åkte vi handlade några smågrejjer som vi behöde till middag och annat och hjärtat passade på att sova en stund.

Sedan åkte vi ner på Ego där jag åt en mysig lunch tillsammans med Camilla, vi åt sushi... jag har ju inte ätit det så mycket eftersom graviditet och amning och sånt men det var ju verkligen super gott! Så nu Fia kan vi dejta på Sushi baren nån gång ;)

Efter Ego fortsatte vi vår tur till Anja & Amelia i vår mammagrupp där vi skulle träffas några mammor och barn, jätte mysigt och trevligt hade vi. Fick super goda hembakta semlor, vad hände med det nya livet?! Äh det är bara att le och vara glada, vi är ju friska iaf =) Nästa vecka blir det hemma hos Britta & Klara, en mysig tradition vi startade idag... Felicia bara njuter när det är andra barn omkring, hon var helt slut när vi satte oss i bilen efter 2,5 timmes lek =)

Godmorgon tisdag!

Vi ska skynda oss iväg på BVC här för att väga hjärtat, hon är jätte trött och grinig så jag ska snabba mig nu så kanske hon kan ta en liten power nap i bilen =)

Hoppas ni får en FAB tisdag!

Hjärtat

Godnatt måndag

Jaa jag vet att det är tidigt men jag är alldeles för trött för att vara uppe. Istället tänker jag ta vara på att jag kan gå och lägga mig tidigt och njuta av sömnen så vaknar jag säkert upp som en jätte pigg mama imorgon.

Imorgon ska jag ta med hjärtat och väga henne och titta så hon gått upp i vikt efter magsjukan men som hon äter så måste hon gjort det, hon har ju nästan fått dubbelhaka *fniss*

GODNATT!

Helt slut...

Jag är helt slut i kropp och knopp, tar knäcken på mig att jobba =) Var slut efter dagen igår så det hade inte varit helt fel att vara hemma idag, men nu är det gjort och jag fick ändå en hel del gjort. Tänk om det fanns något sätt att se på sitt liv ur olika synvinklar, ett sätt att se hur livet skulle bli om man tog olika beslut.... vilket skulle bli det bästa? Ibland skulle jag vilja att det fanns någon som skulle säga till mig hur jag ska göra, tänk om man skulle ta fel beslut, kan man ångra sig då?!

Aja, nog med svammel =) Var helt underbart att komma hem till mitt hjärta, efter en hel dag utan henne nästan springer jag upp för backen från bussen. Idag hade jag köpt med mig en liten Nalle Puh till henne på sin namnsdag och den blev uppskattad vill jag lova =)

Nu ska jag fortsätta att titta på Prinsar & Prinsessor!

Lunch!

Nu ska jag strax ge mig iväg och köpa lite lunch, börjar bli jätte hungrig och då jobbar jag ändå riktigt dåligt. Känner mig ändå nöjd med det jag gjort hittills, nästan klar med omvärldsanalysen... skönt!

Tror det blir kyckling och rotfruktssallad till lunch idag!

På jobbet!

Idag är det MÅNDAG och en hel ny vecka framför oss =) Jag är på jobbet som jag alltid kommer att vara nu på måndagar, och är här lika tidigt som förra gången... jag är riktigt imponerad av mig själv!

Dagen igår blev en turbulent, stressig men i slutändan en helt perfekt dag och vi hade det jätte roligt på leklandet. Trodde absolut inte att hjärtat skulle uppskatta det så mycket som hon gjorde men hon hade verkligen jätte kul och var TOTALT slut då vi satte oss i bilen =) Vi kommer vara ofta på pappas lekland hjärtat!

Nu ska jag ta tag i jobb här men kommer säkert med lite uppdatering under dagen. Hoppas ni alla får en underbar måndag!

godnatt lördag!

Nu säger jag godnatt för idag och somnar tidigt så jag är redo för att köra upp till Umeå imorgon.

Hoppas ni alla får en soft och skön söndag!

Läsa i sängen!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok, är helt knäckt efter dagens kalasande så det blir en tidig kväll. Vi ska även upp tidigt imorgon för att åka till Umeå och gå på lekland. Vi måste spana lite till öppnandet av Drakborgen =)

Drakborgen kommer som jag sagt tidigare vara ett gigantiskt inomhuslekland som öppnar i mitten av mars ute i Birsta, så då måste ni alla komma dit =)

Sen ska jag även få träffa min underbara vän Stina för en fika, var jätte jätte längesedan jag träffade henne nu och jag saknar henne massor. Helt lovely att äntligen få träffa dig vännen!

Kalas hela dagen!

Idag har vi haft kalas för M som fyllde år i veckan så det har varit full rulle hela dagen med förberedelser och fika. Hjärtat har endast sovit en gång idag på fm så det var en väldigt väldigt trött sessa som somnade för en stund sedan, intressant att se hur hon sover inatt när hon var så trött. Natten som var blev mycket bättre än jag väntat mig, hon vaknade bara några gånger för att få nappen men inget utbrott, skönt!

Vi har hur mycket fikabröd kvar som helst, jag hade bakat väldigt mycket kan man säga... Men jag tycker det är så roligt att baka nuförtiden... =) Nu tror jag mitt nya projekt blir att baka cupcakes, så nya livet på tisdagar är nog förstört tjejer, för det blir ni som får smaka och säga vad ni tycker =)

Gömmer sig!

Hjärtat tömde allt som var på hyllorna på skötbordet tidigare så hon kunde krypa in själv istället =)

Den blev god!

Ja efterrätten blev en hit, roligast var att M tyckte den var jätte god och ändå är det jag som är lakrits älskaren här hemma =) Nu är middagen nästan ett minne blott och köket blänker igen, annars har jag mest kikat lite på tv kollat runt på internet här ikväll, men det har varit en riktigt skön kväll.

Får se vilken natt det blir med hjärtat inatt, är lite nervös... känner att jag har lite brist på sömnkontot. Vilket betyder att det är jätte dumt att jag sitter här och inte ligger i sängen men jag ska krypa ner där nu och hålla tummarna att inatt blir en bra natt =)

GODNATT alla kära bloggläsare!

Status

Nu har vi ätit två av tre rätter.... gott! Väntar på min hallon och lakrits kaka som är i ugnen nu bara, uppdaterar senare om hur den smakar.

Hjärtat har precis somnat, blev sent pga kort nap vilken blev kort pga idioterna. Nu ska jag fortsätta kolla på Let's Dance =)

Snart svarar jag inte för vad jag gör...

Nu har ungjävlarna varit i farten igen, blev väl såklart spännande när surkärringen blev arg sist och ringde skolan. Idag när Marina och jag satt inne på Felicias rum så hör vi två riktiga smällar så jag springer ut på balkongen där hjärtat ligger och sover. Och vad ser jag, tre killar som springar all världens väg och Felicia som skriker rätt ut och har blivit jätte rädd. Kollar ner och ser att dom slängt två snöbollar mot balkongen som det är plåt på och det smäller ju såklart jätte högt och skrämmer Felicia som sover...

Jag ringde direkt till skolan igen och rektorn skulle försöka hinna ikapp dom, hoppas verkligen han gjorde det och det inte bara var något han sa. Undrar vad jag ska göra om dom fortsätter?! Ska jag inte kunna ha henne sovandes på balkongen, det vore ju skandal!

Ont i näsan...

Nu ska jag sätta mig och synda i soffan med en kopp kaffe och en av kakorna jag bakade igår, känner att jag behöver lite socker energi för att orka med den här dagen, är såå trött. Felicia har två nätter nu i rad fått ett fruktansvärt vredes utbrott vid tolv ett tiden på natten och blir jätte jätte arg om man inte tar upp henne från sängen. Och inatt kände jag att det här kan inte fortsätta så jag var ju tvungen att låta henne vara kvar i sängen för att hon inte ska fortsätta med det här, inatt tog det en timme och 10 min innan hon slutade =/ Man vill ju inget annat än att plocka upp henne, men hon själv skulle ju också sova bättre om hon inte vaknade... Säg att det jag gör är bra, jag behöver få höra det =)

Nu sover hjärtat sin eftermiddags nap på balkongen, alldeles innan hon somnade slog hon näsan så hon började blöda näsblod. Lilla skatten, hon fastnade i sin egen tröj ärm när hon skulle krypa iväg och landade på näsan. Lillan!

Står

Hjärtat är så duktig att stå nu, hon gör framsteg varje dag. Räcker att hon får luta sig lite med ena handen så klarar hon av att stå själv =)

Hemma igen!

Så typiskt! Sparkade igång dagen med att skynda mig att göra ordning mig själv och hjärtat för att ge oss iväg till kyrkis, så kl 09.00 gav vi oss av hemifrån. Men vad möter oss när vi kommer dit, Stängt! Åhh nej vad jobbigt det var då. Fick snällt bara börja gå hemåt igen, får väl se det positiva i det hela att jag fick en timmes promenad och det behövde jag =)

Ville verkligen att Felicia skulle få göra något idag för jag märker på henne att hon blir rastlös av att bara vara hemma. Märks framför allt på sömnen, hon sover mycket kortare stunder på dagarna när vi inte gör något. Hon blir väl inte tillräckligt aktiverad...


Off to bed

Jag tänker så ofta att jag ska försöka hålla mig uppe lite längre på kvällarna bara för att det är ju när Felicia gått och lagt sig som jag verkligen hinner med att plocka och grejja här hemma. Vad jag än gör nu på dagarna så ska ju hon vara med och hjälpa till =) Om jag plockar in kläder i hennes garderob då står hon ändå bara och plockar ut dom igen så det finns liksom ingen mening... Nu tappade jag nästan tråden =) Men till saken hör att jag är verkligen INTE en kvällsmänniska, jag blir såå trött. Samtidigt så är det väl bra att jag går och lägger mig i tid för då blir jag en piggare mama på dagarna, annars skulle jag inte orka med någonting alls med hjärtat och det vill jag ju =)

Imorgon ska jag försöka se till att hjärtat inte tar sån sovmorgon så vi kommer iväg på kyrkis i tid =)

Lek

Blev inga bra badbilder att lägga ut, vill ju inte att dom ska visa "för mycket" av förklarliga skäl. Är så kul att se hjärtat nu på dagarna för hon leker mer och mer med sina leksaker och verkligen sitter och inspekterar dom för att försöka förstå vad det är hon ska göra =)

Paket och mysmiddag!

Nu har vi ätit middag här och M har öppnat sina paket som var från mig och Felicia, till efterrätt fick han en kärleksmums med ett litet tårtljus i. Även om vi ska fira honom på lördag så måste han ju firas lite idag =) Jag har även hunnit vara iväg och handla en snabbis, hade totalt slut på blöjor så då var det bara att pallra sig iväg...

Nu ska jag plocka undan i köket och frysa in kakorna jag har bakat idag, sen kanske jag visar en liten badbild på hjärtat från ikväll!

Status

Nu ska vi ge oss ut här en sväng, kom på att jag inte varit ute och hittat på mycket alls med hjärtat den här veckan. Måste skärpa till mig, bli en bättre mama... har bara kommit massa andra saker emellan och sen har dagarna runnit iväg. Imorgon bitti ska jag ta med henne på kyrkis så hon får träffa lite andra barn, de tycker hon säkert blir jätte kul =)

Vad hände med min bebis?

Knäppte nyss ett kort på hjärtat då hon satt och lekte inne på sitt rum, och när jag tittade på kortet kände jag verkligen... men hon är ingen bebis längre, hon är ju en liten tjej. Vad hände, var tog tiden vägen?! Har aldrig varit med om ett år som gått så fort som detta och har heller inte fått vara med om så mycket som de här året... Både tråkiga och roliga saker men mitt lilla hjärta förgyller mitt liv och fyller hela mitt hjärta med kärlek.

Stod och tittade på henne nyss när jag satte på en skiva för då började hon gunga i takt med musiken, klappa händerna och sjunger "aaaa" Först skrattade jag och tyckte hon var såå söt, och sen blev jag alldeles tårögd för denna lilla varelse är mitt kött och blod och jag hade aldrig någonsin trott att jag skulle känna så här för en annan person.

Mamma ÄLSKAR dig!

Min älskling

Godmorgon torsdag!

Idag säger jag och hjärtat hipp hipp hurraaa till min stora älskling som fyller år idag, Grattis på födelsedagen mysen! Precis nu när jag skriver hör jag hur hjärtat vaknar, hon tog sovmorgon idag igen =)

Jag vaknade upp med ett ryck inatt och kom på att jag måste ju BAKA, till på lördag för då kommer släkten och firar M, det hade jag totalt bara glömt bort.... Men nu passade jag iaf på att skynda mig och baka havrekakor när hon sov, men jag tror dom blev bara skit. Provade ett nytt recept och det skulle jag inte gjort, skulle kört på det gamla hederliga, Big mistake!

Grammisgala

Nu sitter jag i soffan och känner mig allmänt nöjd med mig själv. Sprang lite intervaller på bandet och sen solade jag till mig lite, så nu sitter jag här nyduschad och känner åtminstonde lite snyggare =) Både jag och M är sjukt trötta idag, har ingen aning om varför men jag tror vi ska lägga oss i sängen och fortsätta titta på Grammisgalan.

Jag trodde inte jag skulle säga det men jag ÄLSKAR att ha tv i sovrummet, såå skönt att ligga och slappa lite och när man känner sig tillräckligt trött så bara somnar man in... Härligt!

Nu

Ska jag snöra på mig skorna och åka ner på Ego för lite träning. Tänkte gå lite på "smygarn" och sen köra lite mage, behöver verkligen få lite fastare hud. Efteråt funderar jag starkt på att lägga mig i solariet så jag kan känna mig lite fräschare...

Har jag gjort ett misstag?

Idag ställde jag mig och gjorde storkok till hjärtat igen, spagetti och köttfärssås stod på menyn. Till lunch när hon skulle få premiärsmaka detta så ville hon inte ha, nehee KUL har man gjort sig till i onödan. Så jag tog fram en burk pastasnäckor med skinka som är favoriten annars, nee den ville hon inte heller ha. Hon blev bara argare och argare och föste bort min hand...  I förtvivlan så mosade jag upp en banan så hon iaf skulle få i sig något men inte ens den ville hon ha och då är något FEL.

Men gissa vad felet var?! Hon ville äta själv =) Då gick det huur bra som helst, så hädanefter får Felicia en tallrik och mamma en tallrik så kanske hon blir nöjd... Jag kanske var dum som lät henne äta själv igår, men men... då kanske hon lär sig snabbare också.

kan själv

Kladdigt värre blev det, jobbigt för en mamma som har lite svårt för sånt ;)

äter själv

Recept!

Lovade mina tjejer som var här igår att jag skulle lägga ut recept på brödet jag bakade åt dom så här kommer det!

Filmjölkslimpa

3 dl vetemjöl
3 dl grovt rågmjöl
2 dl grahamsmjöl
3 dl rågkross
2 dl vetekli
2 msk bikarbonat
3 msk brödkryddor
1 liter lättfil
2 dl mörk sirap*

* Kan även ta 1,5 dl lingonsylt och 1,5 dl sirap ( Det hade jag gjort)

Blanda ihop alla torra ingredienser och rör sedan ner filen och sirap, alt filen, sirap och lingonsylten.
Fördela degen i två smorda avlånga bakformar och grädda ca 1 timme i 175 grader. Låt limporna stå i 10 min.

Super enkelt och jätte gott. Lycka till!

Godmorgon Onsdag!

Idag är vi uppe lite tidigare än igår =) Egentligen har vi inga planer idag så vi hade med gott samvete kunna ligga kvar länge i sängen idag med men hjärtats sovtider blir så himla konstiga då. Så efter lite välling vid halv sju och lite bus i sängen så klev vi upp.

Nu sitter vi och myser och äter frukost tillsammans med lite tända ljus och Lene Marlin på i bakgrunden. Vilken lugn och harmonisk morgon, kan det starta bättre?!

Njut dagen!

Godnatt!

Nu ska jag trots mina två sena koppar kaffe försöka sova till mig... kanske hinner läsa lite i boken bara först =) Jag är ju som en gammal kärring att dricker jag kaffe efter kl 20 så har jag svårt att somna, vuxen poäng så det står härliga till, I know!!

Nu ska jag lägga mig ner, blunda och tänka på något som varit positivt och bra idag och somna med den tanken på min näthinna. Dröm sött och Godnatt till er alla!

Söt

Ett hastigt avslut...

Jaa vårat tjejfika slutade kanske lite tidigare än vad vi hade tänkt idag.... Linda fick ett mess där det stog, Kom nu!!! Så var det Lars tur att åka på denna hemska sjukdom som inte borde få existera... magsjuka!! Självklart finns det värre sjukdomar att få men nog är man rätt ynklig då man ligger där i magsjuka.

Fick ett klagomål från min kära sambo häromdagen att jag inte tyckt synd om honom och hållt hans panna sist när han hade magsjuka. Jag menar självklart! Att jag inte tänkte på det mellan dom gånger jag själv spydde att jag skulle sitta och ta hand om honom, jag ska absolut komma ihåg det till nästa gång, NOT!!!

Nu håller vi tummarna för att Linda iaf slipper bli magsjuk, men allt verkar gå bra om bara spritar....

Mer handsprit åt folket!!!

Kan själv!

Felicia har länge försökt ta skeden av mig när jag ska mata henne och vill gärna prova själv. Så idag så lät jag henne få en egen tallrik och sked så fick hon försöka bäst hon ville =) Hon var så duktig för att vara första gången, även om den mesta maten kom in i munnen med hjälp av händerna så provade hon några gånger att hjälpa till med skeden. Hon fick lite majs och ärtor att prova med såhär första gången.

mat

mat

ARG!!!

Skulle skriva ett roligt inlägg om att hjärtat åt själv för första gången idag men det får vänta för jag måste skriva av mig lite. Är såå fruktansvärt arg, hur blir barn uppfostrade idag egentligen?! Den där jävla prolympia skolan, jag skulle kunna vrida nacken av en del ungdomar där ibland...

Nyss när jag satt här i vardagsrummet så bara hör jag en duns mot fönstret, några undomar står och slänger snöbollar på våra rutor och på vår balkong och skrattar och tycker dom är jätte kul. Till allting hör att på balkongen ligger Felicia i vagnen och sover så då brann det för mig... Jag går ut på balkongen och fullständigt skäller ut dom och innan adrenalin kicken har lagt sig så har jag även ringt till rektorn och sagt att det som hände nyss är helt oaceptabelt beteende.

HEJA ANNA!!

Ont!

Men satan i gatan, får man säga så på en blogg?! Förlåt svärmor att jag svor... men jag tror jag dragit på mig någon slags inflamation i vänstra triceps. Jaa jag lovar jag har en triceps muskel där även om den är liten som en mygga så den göra riktigt riktigt ont... Värre än värsta träningsvärken för jag kan nästan inte räta ut armen och jag känner inte alls likadant på andra sidan.

Planen idag var att jag skulle ta en promenad till M:s syster för att hämta vår bil och sen åka och handla, men inte en chans på miljonen att jag kan dra vagnen i en sån uppförsbacke med en arm som en 70-åring. Jag får helt enkelt gå till en mer närliggande butik... Men INTE Konsum Haga för värre butik finns inte!

Sovmorgon!

Ohhhaaa, vilken sovmorgon jag fick idag =) Felicia vaknade vid strax efter sex för att dricka lite välling och sen låg vi kvar och myste lite och vips hade vi somnat och när jag vaknade igen var klockan nästan nio... inte illa skatten! Jag har däremot tok mycket att göra idag och dagen blir så mycket kortare när man sover sådär länge. Men det jag inte hinner göra idag får jag väl göra imorgon, värre än så är de inte =)

Planen är iaf att jag och hjärtat ska ha julgransplundring här hemma och städa ut julen, vi får väl se vad vi hinner med. Hoppas ni får en FAB dag i detta otroligt trista väder...

Förlovning!

Idag har jag och M varit förlovad i tre år, tänk vad tiden går fort! Vi bestämde oss dock för att inte göra något särskilt idag eftersom kvällen blir så kort då det är vardag så vi ska "fira" det på fredag istället och jag ska laga tre rätters middag tänkte jag.

Någon som har något tips på något gott jag kan göra?

Tror även jag passar på att säga Godnatt till er därute för jag är totalt knäckt efter en arbetsdag =) Ska lägga mig och fortsätta med min underbara bok!

Tjejkväll!

Imorgon drar vi igång med vår tradition med tisdags fika i tjejgänget. Är ursprungligen en Desperate kväll men eftersom det inte har börjat än så får vi börja med att fika och snacka en massa skit. Men nu är de slut på fikabrödet för jag tror inte jag är ensam om mitt nyårslöfte, jag har iaf Linda med mig på min sida =) Möjligtvis att jag får baka något riktigt onyttigt till Evan för hennes nyårslöfte är att gå upp i vikt, hör på den ni, inte alla som har sån tur.

Jag har iaf lovat att jag ska baka filmjölkslimpor till imorgon kväll när de kvittrande träningsnarkomanerna ramlar in här hemma för att fika, myyys!

Limpor

Lycka att komma hem

Kom iväg ganska sent från jobbet så när jag klev av bussen strax efter halv sex sprang jag hemåt för jag längtade så efter att få pussa på min lilla skatt. Och vad möts jag av =) Far och dotter som sussade sött brevid varandra i vår säng... inte så bra med tanke på att hon brukar somna för natten kring sju, men men, det var ju premiär dagen hemma för M så lite nybörjar misstag får vi stå ut med =)

Efter ett tag väckte jag de båda och gav hjärtat lite middag för den hade dom fullständigt sovit över, jag förstår inte vad som hände med vår lilla matvägrare, hon äter som en häst =) Tycker jag iaf, för att vara henne. Efter maten blev det ett rejält bajskalas som slutade i badkaret för rengöring.

Nu har hjärtat precis somnat och jag måste sätta mig och läsa lite bloggar, har abstinens efter en dag på jobbet =)

Sötis

Hjärtat äter kex innan läggdags

Sötis

Lunch

Nu har jag precis ätit lunch, grillad kyckling med tomat och avokado... gott och nyttigt! Men HERREGUD säger jag bara, vilken träningsvärk jag är påväg att få, känns som att jag går på ett par trästyltor till ben. Nu måste jag verkligen börja träna ordentligt för detta tyder på att jag är otroligt otränad!

Nu måste jag fortsätta, jobbet kallar!

På jobbet

Nu har jag kommit till jobbet, eller jag har varit här en stund... kan inte komma ihåg när jag var så tidigt på jobbet nån gång. Jag har ju ändå fem mil jobbet =)

Känns faktiskt kul att få börja jobba, saknar jobbet lite när jag är hemma samtidigt som jag ÄLSKAR att vara med mitt hjärta och skulle inte vilja byta det mot något annat. Jag var in och snusade och pussade på henne lite extra innan jag skulle gå =)

Jobba

Idag har vi varit på middag hos svärmor, vi fick både förrätt, varmrätt och efterrätt, gott! Så skönt att slippa laga mat hemma =) Har redan tok ont i hela kroppen så jag törs inte tänka på hur det kommer vara imorgon... Nu sitter vi och smaskar lite naturgodis och väntar på att det ska börja någon film på tv, hjärtat sover sen några timmar. Hon var så trött ikväll så hon somnade nästan redan när hon åt sin välling.

Har ju glömt att berätta att imorgon börjar jag jobba!! Mårten ska börja vara pappa ledig på måndagar... Jag har inte så mycket ångest än, tror att det kommer bli bra. Det är ju trots allt bara en dag i veckan och alla andra sex dagar ska jag vara med henne =)

Gunga

Har dåligt med bilder från helgen så jag lägger in en "gammal" arkivbild

Duktig!

Jag har varit och kört  mitt första pump pass på 1,5 år, gissa om jag blev slut =) Körde väldigt lätt men träningsvärken lär vara olidlig imorgon men jag har ju gett som nyårslöfte att jag skulle komma igång med träningen igen. Ska köra ett pump pass och ett konditionspass tänkte jag, sen lite promenader däremellan =)

Hjärtat hade lite ont i magen inatt så hon har varit vaken en hel del så jag känner mig väldigt trött just nu, tror jag ska passa på att lägga mig och vila en liten stund nu då hon ändå sover...

Hemma igen!

Nu har vi kommit hem till Sundsvall igen och M åkte direkt och hyrde en film. Tror han snart måste sett hela utbudet av filmer på Videomix och det har märkts på slutet på de filmer han kommer hem med, blir bara värre och värre =)

Pratade med Linda påvägen hem och lilla Leon hade fått magsjuka, åhh nej, stackars! Lider verkligen med han/dom det är så himla jobbigt och så slitsamt på små stackarna. Kan innerst inne inte låta bli att vara egoistiskt och oroa mig för att hjärtat har blivit smittad eftersom vi umgicks igår. Jag håller tummar och tår att hon ska klara sig för hon mår såå bra nu och äter bättre än någonsin förr. Det syns på hela henne att hon äntligen lagt på sig lite hull =)

Får se om jag orkar göra M sällskap att titta på film eller om jag kanske fortsätter att läsa i min bok...

Vad gör ni såhär på lördag kväll?

Middag

Sitter här och är jätte mätt efter en god middag hos mina föräldrar. M har somnat på soffan och jag sitter med ett glas rött i handen och gäspar, vilken party prinsessa man är =) Felicia hon härjar omkring här för fullt, hon som är den som borde vara trött med tanke på att hon brukar sova nu. Men inte då =)

Hon har blivit så duktig nu min lilla skatt, hon har länge inte riktigt förstått det här med att klappa händerna men nu klappar hon dom för fullt och kommer det musik på tv/radio eller någon leksak så dansar hon med hela kroppen, så härligt att se =) Hon har även lärt sig vilka som är hennes skor, frågar man henne var hennes skor är så kryper hon iväg för att hämta dom. Hon är absolut den duktigaste tycker såklart jag ;)

Hoppas ni alla har en FAB lördag kväll vare sig det är party, mysig familjekväll eller en lugn och skön hemmakväll kanske med några vänner!

Softa

Idag har vi bara varit hemma, det är väldigt ovanligt för oss på en lördag men det kändes helt rätt och jätte skönt. Vi brukar oftast hamna på stan med lite vänner för lunch och det är också jätte trevligt men idag sprang klockan iväg så vi bestämde oss för att göra lite lunch hemma och låta hjärtat sova i lugn och ro på balkongen. Är så otroligt kallt och ruggigt ute också så helst vill man bara sitta inne under en filt med massa tända ljus omkring sig.

Hjärtat sover just nu på balkongen och jag har legat i sängen och läst bok och ätit godis. Hur skönt var inte det då?! Jätte länge sedan jag tog mig tid att göra något sådant. Köpte en bok häromdagen och den verkar väldigt bra, Katerina Janouchs "Dotter önskas". Lovar att komma med uppdatering om hur den var när jag läst klart den.

Bok

Godmorgon Helgen

Så var det lördag igen, är det inte härligt Otroligt tråkigt väder ute bara, grått och blåsigt... känns inte alls som en januari dag. Igår kväll blev vi helt oplanerat bjuden bort till David & Theresa, jätte trevligt... roligt när det blir sådär spontant =) Lite surr och lite vin senare promenerade vi hemöver för att lägga hjärtat i sin säng, blev en väldigt bra natt, hon sov till sex imorse då jag tog över henne till vår säng och där fick hon lite välling och sen somnade hon om till åtta, lovely!

M är och tränar nu och hjärtat ligger och sover, ska passa på att plocka undan disken från frukost och sen hoppa in i duschen. Vi ska åka upp till Härnösand lite senare för middag hos mina föräldrar.

Mamma vs Felicia

Jag försökte precis att plocka undan alla leksaker och städa lite på Felicias rum. Det gick sådär kan man säga för varje sak jag plockade undan ville hon plocka fram igen... så när ska jag städa där, hon ska ju sova snart =) Så nu ser det ut nästan som när jag började... inte riktigt.

Nu har precis M åkt och köpt pizza, vi kände att det passade ikväll för ingen av oss orkade ta tag i maten. Min huvudvärk som jag fick inatt har fortfarande inte riktigt gett med sig, den har funnits smygande där hela dagen, jobbigt! Så fort jag har ätit ska jag svara på de kommentarer jag fått, jätte roligt! Jag svarar mer än gärna =)

Hjärtat!

Plocka fram

Mamma plockar undan och Felicia plockar fram =)

Plocka fram

Sent första inlägg

Jag kan ju inte säga godmorgon nu för de är de ju lite väl sent för =) På förmiddan idag fick vi besök av Linda & Leon, jätte mysigt. Märks väldigt tydligt att Leon både är äldre och och att han är kille, för vilken fart.... När dom gick drog både jag och Felicia en lättnadens suck =) Nee inte riktigt, men han hade energi han! Lite lunch hann vi med också innan dom gav sig av hemåt igen, kyckling, bulgur och lite gucca... gott!

Efter detta packade jag in mig och hjärtat i bilen och hon somnade på 1 sek, hade helt hoppat över sin förmiddags "nap" idag så hon var lite trött. Åkte ner på stan för att hämta upp min moster och kusin och skjutsa ut dom till Birsta... där vi också stannade ett tag och har nu precis kommit hem. Så nu ska jag sätta mig på golvet och leka lite med hjärtat...

Godnatt Torsdag!

Fastnade i någon serie på tv ikväll som hette Talk to me... och nu börjar snart nästa avsnitt så jag tror jag snabbt ska krypa ner i sängen och se det där för jag känner mig otroligt trött. Får väl se om jag orkar se hela avsnittet =)

Imorgon förmiddag kommer Linda & Leon hit på besökt, mys! Ska göra lite kyckling och bulgur med avokado, gott!

GODNATT alla kära läsare och Dröm Sött!


Gå träning

Idag har hjärtat velat gå väldigt mycket med sin lära gå vagn, hon har inte varit så jätte intresserad av den tidigare... mycket säkert för att hon inte riktigt förstått. Men nu går hon här fram och tillbaka, och har även lärt sig att kliva upp till den själv och gå iväg. Tyvärr så bor vi ju inte så stort så jag får vända henne många gånger på en dag ;)

Min bror ringde för en stund sen och ville bli bjuden på middag och skjuts ut till Timrå för att titta på hockey så de är bäst jag sätter igång med lite middag till honom =)

Gå

Gåträning

Mamma!

Hittade en så fin dikt om mammor som jag bara måste lägga ut, och den tillägnar jag min egen mamma för hon betyder så mycket för mig. Som ni säkert redan förstått av min blogg så betyder hon väldigt mycket för mig och utan henne så vore jag inte den jag är idag. Jag älskar henne!

Hon, kvinnan som gett dig livet.
Hon, som är så lätt att ta för givet.
Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.
Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.
Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förståss om allas våran kära mor.
Livet utan henne skulle aldrig bli det samma,
jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.
Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.
Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör.

Morgon och shopping!

Trots att klockan inte är allt för mycket så har vi redan hunnit varit på stan och shoppat och fikat till oss lite, det ni ;) Första gången jag var på stan kl halv nio på morgonen =) Men MQ hade "förhandsrea" för vissa klubbmedlemmar så mamma (felicias mormor) kom hit imorse och vi tre åkte ner. Dom hade tok mycket fint för halva priset, önskade jag hade obegränsat med pengar och kunde köpa allt jag såg men så är det ju inte. Men jag köpte en klänning och sen fick jag en tröja av mamma, TACK mamma du är den bästa!

Nu sover hjärtat och jag ska passa på att städa lite, jag undrar tar det aldrig slut?! Det finns alltid något att plocka med, det är alltid saker överallt...  Men men det är väl så när man har småbarn =) Men de är de värt ;)

Blåmärken och bulor

Hjärtat har blivit så otroligt mer rörlig nu på väldigt kort tid, hon går runt möbler för fullt och har även de senaste dagarna börjar flytta sig mellan olika möbler vilket gör att hon släpper oftast ett litet kort tag. Och när hon står still håller hon också oftast i sig med bara en hand nu så det blir en hel del vurpor med bulor och blåmärken.... Känns så hemskt när hon slår sitt lilla huvud men det sägs ju att dom tål mer än vad man tror.

NU ska jag plocka lite disk och annat här så det är fint när jag går och lägger mig =)

Inspekterar

Försöker dra ut en av lådorna i köket...

Härligt med vänner

Kom nästan nyss innanför dörren här efter att ha varit på en lite playdate hemma hos Marina & Noah. Jätte fin lägenhet har dom köpt, allt var inte klart nu men när de blir de så kommer den vara såå fin. Felicia och Noah lekte nästan hela tiden, dock inte med varandra men i samma rum iaf =) Felicia blev väldigt förtjust i Noahs spis som hade fått, hon öppnade och stängde ugn och skåp jag vet inte hur många gånger.

Var så roligt att se Noah idag också som annars är så otroligt blyg av sig, idag var han betydligt mer framåt och när vi skulle gå hem fick jag till och med några kramar. Vilken kille, såå söt =) Felicia var så slut när vi gick hem så hon somnade sittandes i vagnen...

Glad

En glad tjej tidigare idag

Dockan

Felciia leker med sin docka hon fick i julklapp

Trötter

En trött tjej påvägen hem

På väg

Nu är hjärtat jätte grinig och jätte trött och rycker mig här i benen så vi ska klä på oss och komma ut en sväng. Tar en prommis ner på banken och sen för en liten fika stund hemma hos Marina, ska bli jätte spännande att se deras nya lägenhet! Måste bara packa ner fikabröd att ta med mig =)

Godmorgon vardag!

Så var det vardag igen och M har börjat jobba, det är ju iof bara några dagar så är det helg igen. Men på något sätt tycker jag det är skönt när det återgår till vardag också och man kommer in i gamla rutiner. Måste försöka få till lite bättre rutiner med hjärtat nu för dom har verkligen blivit helt upp och ner vända under helgdagarna. Det märks framför allt på sömnen, hon har svårt att komma till ro och somna och sen vaknar hon på natten och har svårt att somna om... men det ska nog ordna sig :)

Idag är planen att ta en promenad till banken en sväng och sen ska vi nog sluta upp med Marina & Noah en sväng på eftermiddan, var jätte länge sen vi såg dom nu och snart ska Noah börja på dagis så de blir det nog ännu mer sällan.

Fixa och dona

Idag känner jag mig väldigt duktig och nyttig, trots att det blev en sen kväll och lite alkoholhaltiga drycker igår så kände jag mig otroligt pigg idag. Så nu har jag tvättat, tagit reda och vikt ihop all tvätt... diskat undan allt i köket och fyllt upp frysen med lite barnmat åt hjärtat.

Känns alltid så mycket bättre i kroppen, får en helt annan ro om jag varit lite nyttig under dagen. Kan gå och lägga mig och somna med ett leende och känna att JAG har varit riktigt duktig idag ;)

GODNATT alla kära läsare!

Pulkpremiär!

Idag har det snöat nästan hela dagen så strax efter lunch så klädde vi på oss alla tre och tog en promenad och hjärtat fick åka pulka för första gången. Hon såg mest förvånad ut och undrade vad vi gjorde för något, men några leenden blev det allt. Känner på mig att det där är något hon bara kommer tycka om mer och mer... :)

Promenaden gick till Sibylla där vi åt varsitt skrovmål, kändes som passande mat idag ;) Men jag har faktiskt varit otroligt pigg och haft mycket energi så jag har grejjat och tvättat mest hela dagen men jag fick mig en liten sovstund på em tillsammans med Felicia. Hennes "nap" avslutades dock lite olyckligt för då jag vaknade sprang jag ner i tvättstugan och hon sov vidare... men i trappen påvägen upp hör jag henne gråta förtvivlat och hjärtat började slå på mig... när jag kom in var de precis de jag var rädd för som hade hänt, hon hade ramlat ur vår säng.
Lilla lilla skatten, som tur var gick det nog rätt bra hon var som vanligt efter en liten stund igen och skrattade och lekte... men jag blev så rädd att det även rann några tårar på mina kinder...

Pulka

Pulka

Välkommen 2008!

Vi hade en jätte trevlig kväll igår med helt underbart god mat och goda vänners sällskap. Vaknade och kände att jag hade träningsvärk i magen och kunde inte förstår varför... men så kom jag på, skidskyttet! Haha, vältränad jag måste vara :) Vi beslutade oss strax efter tolvslaget att försöka få tag i en taxi hem och tillslut gick det och vid ca 01.30 kröp vi ner under täcket. Hjärtat sov till halv åtta så det var ganska godkänt :) Hon och M sover sött inne i sängen nu och jag tänkte passa på att plocka lite här hemma om inte soffan lockar för mycket!

Mys nu riktigt ordentligt på den sista lediga dagen för många och fundera på vad som var bra med året som gått och ta med er det tillsammans med massa positiv energi för att gå vidare med ett nytt år!

Partyhatt

Hjärtat ville också ha partyhatt

Smiter

Smiter iväg när jag ska försöka fota henne i den fina Burberry klänningen... hon var så söt :)

Gänget

Hela sällskapet samlat!

Moi!

Jag på Nyårsafton 2007

Lek

Konsekvensen av att leka ;)

RSS 2.0