Lill-lördag!

Dom senaste dagarna har bara sprungit iväg, vi har grejjat hemma både i trädgården och inne, lekt med barnen, varit på kalas, idag hade Felicia fotbollsträning och vi har jobbat =) Känns som vi gjort allt och inget! Känns som jag är inne i ett flow nu och ikväll har jag rensat både barnens garderober, jag har rensat undan massa ytterkläder som är urväxta och som inte används, så himla skönt! Har massa idéer på vad jag vill göra hemma men tyvärr så börjar min kropp säga ifrån lite för ofta än jag skulle vilja. Men nu ska jag sjunka ner i soffan och se på Greys =)
 
 
Stora hjärtat påväg på kalas
 
 
 Födelsedagsbarnet ♥
 
 
Såå gott med fikabröd
 
 
 
Mina älsklingar ♥
 
 
 
 
 
 
 

Vänner och familj!

Igår var jag och träffade mina "sundsvallstjejer", var alldeles för länge sen vi sågs så det var så himla mysigt att äntligen få träffas. Vi hade knytkalas och åt massa gott och satt pratade ända tills jag skulle köra hem igen. Kvällen bjöd på både skratt och tårar, vänner och familj är verkligen de som står mig närmast och när någon inte mår bra och är ledsen önskar man så att det fanns något man kunde göra för att allt skulle bli bra igen ♥
 
Idag kom stora skatten hem igen efter lunch och då tog vi några timmar med lite shopping på stan, hon och jag. En ny jacka till Felicia, skor till både V & F och lite annat smått och gott... har shoppat på mig rätt mycket fint i veckan så det får nog bli ett shoppingtips snart =) En ny rockring var nog dagens höjdpunkt och det var en studsande glad tjej som gick brevid mig hem, enda nackdelen var att vi hamnade mitt i en hagelskur så vi var genomblöt när vi kom hem igen =)
 
Nu ska vi duka upp massa gott här hemma och bädda ner oss i soffan och ha filmmys, Bröderna Lejonhjärta är kvällens film.
 

Här blev det grillat igen till middag, älska våren och sommaren!
 
♥ Kram Anna ♥

Välkommen maj!

Brrrr....blev en ganska kylig start på denna vårmånad, hoppas verkligen det vänder tillbaka snart och blir sådär skönt som vi hade tidigare. Här har det i dagarna två varit riktigt "april väder" med sol, regn och snö omvartannat.
 
Valborg firade vi hemma hos oss tillsammans med vänner och det var en riktigt trevlig kväll, som alltid =) God mat, bästa sällskapet och barnen lekte och var nöjda och glada ♥ En kompis till Felicia stannade på sleepover och på förmiddagen kom ytterligare en så här har det varit fullt hus med fnittrande tjejer hela dagen, vi avslutade det med pannkakor och nybakt sockerkaka innan det var dags för henne att åka till pappan några dagar.
 
Nu väntar jag på min Focaccia som är på jäsning, imorgon är det egentid och date med tjejerna med plockmat, surr och vin tänkte jag skriva.... men inte för mig =)
 
 
 
 
Show av tjejerna =)
 
 
Påhittiga grabbar =)
 
 
Finaste Oskar ♥
 
 
Lyckan är att få leka med stortjejerna
 
 
Kvällens efterrätt som blev fantastiskt god
 

Dagen avslutades med pannkakslunch
 
Kram Anna
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0