I do

Igår hade jag och Andreas bestämt att vi skulle ha "datenight" hemma med trerätters och vin och bara mysa tillsammans. Jag tyckte A var lite småkonstig innan middagen och sa massa konstiga saker och efter förrätten förstod jag varför... ;)

Han gick ner på knä och friade!!! Jag sa såklart ja så nu har vi ett bröllop att planera, myys :)


Hemmaskrotardag

Idag har jag bara haft en "hemmaskrotardag" , jag och Valter har haft lite kvalitetstid sen har jag försökt fixa och grejja lite här hemma också. En promenad tog vi oss ut på under em tillsammans med Johanna & Oscar. Imorgon måste jag försöka ta mig på stan och hitta några kläder till helgen sen ska jag försöka hinna fredagsstäda och göra fint inför helgen =) 
 
Kram Anna
 
 
Valter med morfar på Kreta

Onsdag fast som torsdag

Ikväll har jag skjutsat stora skatten till sin pappa, hon ska vara där en dag extra den här gången. Kvällen avslutades med en fika hos familjen Gustin. Nu blir det sängen, godnatt!


Trött, förkyld och huvudvärk

Jag har fått en envis förkylning, den vill inte ge med sig, sitter liksom i bihålorna på mig och ger mig huvudvärk. Jag är ofantligt trött också, Valter är ett litet matvrak vill liksom äta några gånger på natten, han somnar om jättefort efter men det är rätt tärande med avbruten sömn varje natt. Jag försökte ikväll att komplettera med lite ersättning efter amningen, tänkte att det kanske kunde hjälpa honom att sova lite längre på natten.... han tittade på mig som jag var dum i huvudet, vägrade ta flaskan. Jahopp. 
 
Andreas är borta väldigt mycket nu också, tre kvällar i veckan är dom och tränar i Sundsvall plus att han är borta en hel del helger på tävlingar, men det går bra, jag har två väldigt lättsamma barn, men just idag är jag jätte, jätte trött. Tror lite bottnar i att pappa blev sjuk igår också, ligger på sjukhus nu, så det är väl lite spänning kring det också.
 
Men imorgon ska jag vara pigg igen, då ska jag köra pass igen på Golds, såå roligt. Jag har börjat instruera förälder & barn pass där och det var några underbara mammor där och stöttade mig min första gång förra veckan. Jag är en rookie på detta, men jag ska lära mig och försöka ta till mig alla tips och trix så jag kan utvecklas för det här var kul =)
 
 
 
Jag bjuder på en bildkavalkad på min lilla matglada, nöjda tjockis <3
 
 

Mysmorgon, lunch och skor

Andreas är hemma igen efter en helg i Oslo, härligt tycker vi! Mysmorgon med tända ljus till frukosten och sen njöt av en så fjantig sak som en låång dusch i lugn och ro, härligt när man varit hemma själv hela helgen :)

Sen blev det lunch med Andreas pappa som var i stan över dagen och sen promenerade jag, F och V på stan och shoppade skor till Felicia :)


Jag vänder blad...

Det har ju varit en hel del strul med min blogg, jag tappade tidigare flera år av inlägg och blogg.se har försökt hjälpa mig med detta, och det visade sig tillslut att det fanns dubletter av min blogg och därför hade något blivit fel... Jag blev därför ombedd att komma på ett nytt namn till min blogg för annars kunde jag inte få tillbaka mina inlägg. Nu verkar det som att dom inläggen då kom till min gamla blogg och till den här nya så följde dom inte med så teknikstrulet verkar fortsätta, vi får se vad som händer.... inte verkar jag kunna länka från den gamla hit heller men vi får se vad som händer.
 
Att byta namn på bloggen hade jag redan haft mina funderingar på, "feliciasmamma" kändes inte helt rätt längre, jag är ju så mycket mer än så även om jag fortfarande också är hennes mamma =) Men feliciasmamma döpte jag min blogg till när det var de mitt liv endast kretsade kring, när det var endast jag och Felicia genom vått och torrt och den bloggen har faktiskt hjälpt mig genom mycket och i den finns mycket skrivet som jag tar med mig. Men nu har jag vänt blad i mitt liv eller det gjorde jag faktiskt för ett bra tag sen nu, det var när jag träffade A, då landade jag igen och insåg att det är här jag ska vara, det är med honom jag vill leva mitt liv. Jag älskar vår lilla familj och mitt liv nu och jag uppskattar verkligen varje dag för vad den för med sig så det känns på något sätt helt rätt att "starta om" den här bloggen med ett nytt namn =) 
 
Många undrar nog varför jag i herrans namn har valt Seminariet12... det är så enkelt som att det är fastighetsbeteckningen på vårt hus och det är ju där vi delar vår vardag som jag ändå låtit den här bloggen handla mest om =) 
 
Kram Anna
 
 
Without you there would be no we
 
 

Slutet är nära

Sista dagen på en jätte mysig semester, allt har varit toppen och vi har haft kanonväder :) Felicia sa idag att det var det roligaste hon gjort :)

Nu är hon och tränar inför Mini Stars ikväll, hon ska sjunga Kom med Timotej, spännande!


Sol och blåsigt

Idag är en blåsigare dag igen men soligt och varmt så vi kör poolhäng och några dopp i havet :) Trött mama idag då Valter ätit varannan timme pga värmen, men annars är han på ett strålande humör :)

Det är en aktivitetsfri dag här idag så idag är lugnt för både oss och Felicia :) Men hon har anmält sig till Ministars på onsdag så då ska hon uppträda på scen, spännande! :)


Vi njuter!!

Vi njuter av livet på Sunwing Resort & Spa Makrigialos på Kreta. Igår hade vi en väldigt blåsig dag men idag var det riktigt hot och strålande sol. Valter verkar tycka att detta är livet för han är konstant glad :) Ikväll är det Internationell buffé och maten för övrigt är riktigt bra!

Felicia älskar Miniland och alla aktiviteter här, idag har det varit skattjakt och Minidisco :)

Går tyvärr jätte segt att ladda upp bilder just nu...


On the road!!

Nu är vi påväg till Stockholm för en natt på Scandic Infra City och imorgon åker vi vidare, härligt!!


POMPdeLUX

 
 
 
Alla bilder är lånade från POMPdeLUX 
 
Alltså jag har fullständigt förälskat mig i dessa klädmärke för barn, tycker dom har så mycket fint till Felicia. Jätte mycket fina pojkkläder också men Valter är lite för liten än för det finns från strl 80. Måste klicka hem lite julklappar till Felicia pronto!! 
 
Kolla in deras webshop för att se allt fint, bra priser är det också.

Happy morning!

Inatt åt Valter bara en gång, underbart! Barnen vaknade super glada och låg och myste tillsammans i sängen imorse. Riktig lyxfrukost med smoothie, kaffe och ägg hann vi få i oss, en perfekt start på dagen :)

Nu har V precis fått lite mat och jag ska skynda mig iväg och göra lite ärenden inför resan. Hoppas ni har en riktigt fin höstdag!


Valter 3 månader

 
För precis en vecka sedan blev Valter tre hela månader och det händer så mycket nu för varje månad som går, här kommer en liten status uppdatering för lilla V nu =)
 
♥ Är en väldigt glad och nöjd liten kille som skiner upp nästan så fort någon pratar med honom.
 
♥ "Pratar" väldigt mycket och är också väldigt sällskapssjuk.
 
♥ Har börjat suga lite på tummen men oftast är det nappen som gäller.
 
♥ Har äntligen börjat gilla att ligga på mage lite och greppat det där med att lyfta på huvudet.
 
♥ Tycker väldigt mycket om sin syster och skiner upp när han ser henne eller till och med tavlan av henne i vardagsrummet.
 
♥ Har greppat någon leksak nån enstaka gång men inte något som kommer regelbundet.
 
♥ Gav häromdagen ifrån sig sitt första riktiga skratt men det har än inte kommit något fler.
 
♥ Sover bra på nätterna men äter fortfarande oftast två gånger.
 
♥ Har strl 62 el 68 på kläder.
 
♥ Har fått sin första vaccinationsspruta och vägde då 7 270 g och var 62 cm lång.

Felicia goes 80-tal

 
Bilden gör inte riktigt sminkningen rättvisa, den var mycket hemskare i verkligheten... Men man skymtar en hel del rouge ;)
 
Felicia kom ner från övervåningen och var såå himla stolt över att hon hade sminkat sig så fint, nästan som en prinsessa. Hmmm jag var nog inte beredd att hålla med, fick lite fint säga att här hemma var det jätte fint men skulle vi gå ut så skulle hon nog tänka över om hon inte ville torka bort lite ;)

Har ni sett?!

 
 
Alltså allvarligt... har ni sett så här många blommor på en orkidé någon gång?! Inte jag iaf... men den här verkar trivas hos oss för himmel så fin den är =)
 
Jag kan absolut inte ta på mig äran för den här fina blomman utan det får min sambo göra, för det är han som sköter om våra orkidéer, det är sant ;) 20 min en gång i veckan låter han dom stå i vatten... manligt va? ;) Men jag är inte så orolig att han ska byta ut mig ändå =)
 

Godmorgon!

Jag och Johanna startade den här lördagen med att gå på bytesmarknad, inte riktigt min grej egentligen... Det här med att köpa andras använda saker, nja...jaa jag är lite känslig och kräsen, jag står för det. Men jag hittade iaf ett par byxor och en tröja som var nya så dom tog vi :) Pappan stack åt Valter lite pengar att shoppa för men det kanske blir nått till mig istället ;)

Regn här idag igen så idag blir det en dag i tvättstugan. Men först baka en kaka, bra att ha om någon ramlar in på besök under dagen :) Återkommer med resultatet!


RSS 2.0