Lördag och Valters dag

Här började vi dagen med god lördagsfrukost, finns det nått bättre?! Sen åkte vi och tittade på stora skatten som hade två fotbollsmatcher idag, tyvärr blev det förlust i båda,men men så kan det vara ibland. Efter fotbollen gick vi ner på stan en sväng för att hitta något nytt till mig, och fick med mig en grå lång kjol hem. Sen blev det en påse med lite nytt till Valter blev det också, men har man namnsdag måste man ju få lite nytt ;)
 
Ikväll vankas det kräftskiva med fina vänner så strax måste locktången värmas och naglarna få lite färg och jag måste bestämma vad jag ska ha på mig!
 
 
 
Stora skatten är nu kittad för gympa på skolan
 

Att äta röda vinbär...

 
Det är väldigt fina bär på den här busken...
 
 
Jag måste nog kolla in dom lite närmare...
 
 
Jag tror jag smakar ett...
 
 
Hmm hur smakar det här egentligen...
 
 
Nee blää det här var inget jag gillade...
 
 
Alltså, det var ju jättesurt...
 
 
Jätte, jätte, JÄTTE surt...
 
 
Fast det är ju lite kul när det blir sådär ♥
 
 
 

Västkusten del 3

Sista bilderna från när vi var hos fina familjen Nilsson/Erlandsson på Tjörn, alltid lika tråkigt att åka ifrån dom.
 
 
Dom finaste ♥
 
 
Jag åt färska skaldjur och makrill för första gången, omg vad gott det var, vilken skillnad!!
 
 
 
Vi gjorde ett besök på Kärringön en av dagarna, tyvärr inte det finaste vädret den dagen. Men en väldigt fin och mysig ö, lite "saltkråkan känsla"
 
 
Promenad till badplatsen i Stockevik
 
 
Fiskar krabbor
 
'
 
 
Och sen blev det krabbrace =)
 
 
Felicia hjälpte en som kom lite utanför ♥
 
 
Felicia x2
 
 
 
 
Mera krabbfiske =)
 
 
Lilla sötnöten ♥
 
 
Vad kan det här vara?!
 
 
Två syskon som leker i en garderob ;)♥
 
 
 
 

Västkusten del 2

 
Picknick med familjen Gustavii
 
 
Båttur i skärgården
 
 
 
F spanar ut över havet...
 
 
 
 
Fina Västkusten
 

Lite mer bilder från vår härliga semester =)
 
Idag har vi annars hunnit med ett besök hos min mormor, lek hemma på gården och jag har skjutsat stora skatten till pappan. Passade på göra lite ärenden efter, var ute efter vinterkläder till barnen men hade faktiskt inte kommit så mycket än så jag får vänta lite... Lite annat blev det dock, mycket som behövs nu inför skol- och snart förskolestart.
 
 

Inte många knop

Dagen på skolan gick alldeles perfekt och hjärtat var så stolt när vi gick iväg imorse :) Väl där blev det lite pirrigt och ville gärna vara nära mamma men det släppte efter ett tag, fick till och med åka hem en sväng mitt på dagen.

Men när vi kom hem och dagen blev gjord var det någon som blev trött så efter fotbollsträning och kvällsfika däckade hjärtat i soffan. Själv är jag också dödstrött idag så efter middag, fotboll och läggning har jag inte gjort många knop... Tänker inte göra det heller för nu kryper jag ner och gör natt.


Västkusten

Även i år hade vi lyckan att få spendera en vecka nere på Västkusten, vi bodde några nätter på hotell i Göteborg då vi hann med både grillmiddag, Liseberg och en båtutflykt i Skärgården. Efter vi var klar i "stan" åkte vi till våra fina vänner på Tjörn. Vi åkte på utflykter, vi badade, vi fiskade krabbor, vi åt och drack gott, vi skrattade och framförallt, vi hade det helt underbart. Det är lika fantastiskt att vara där varje år, F hittade så mycket kompisar och verkligen älskar att vara där, vill absolut inte åka därifrån och vi alla pratar redan om när kan vi åka dit nästa gång =)
 
Har så mycket bilder så dom får komma i omgångar =)
 
Vi börjar med Liseberg...
 
 
Målad och redo som Lisebergskanin =)
 
 
Men syrran...vad har du gjort?!
 
 
Vinst!!! =)
 
 
 
Lite jobbigt när man nästan inte ser över kanten ♥
 
 
Valters stora favorit blev "Farfars bilar" och Felicia kunde inte åka sig nöjd på "Kållerado"
 
 
 
 

Mot spännande tider...

 
På språng mot nya tider...
 
Min stora skatt har "inskolning" imorgon på skolan och fritids. Till hösten börjar förskoleklass, på en ny skola med massa nya kompisar, så spännande. Hon längtar och räknar ner tills det börjar "på riktigt" nästa vecka. Men idag har hon var så fnittrig, spänd, speedad och bubblande nervös hela dagen. Ville gå och lägga sig tidigt ikväll, men svårt att sova. Ställde väckarklockan för första gången, packade ryggsäcken ikväll och sista orden hon somnade med var att hon inte visste var hårborsten var, hur kunde hon då borsta håret när hon skulle till skolan =)
 
Min fina lilla, men ändå så stora skatt. Slits mellan att vara stor men vill ändå vara liten ibland, vill lära sig så mycket nytt men nästa gång vill inte lära sig alls, vill vara liten...Du är en så klok, duktig, omtänksam och viljestark liten tjej, jag älskar dig till solen och tillbaka ♥

Slutspurten

Den här veckan har A börjat jobba igen så jag och kidsen är hemma själva. Men
om knappt två veckor är det min tur att gå till jobbet igen och Andreas ska vara hemma några månader. Ser verkligen fram emot att börja jobba nu, ska bli riktigt kul :)

Nu ska jag plocka undan efter lunchen, Felicia gick precis till en kompis och Valter kockar i köket.


RSS 2.0