Check på nya vagn

Vi har varit ute i god tid och har beställt en ny barnvagn. Vi kommer ju behöva en syskonvagn den här gången och efter noga övervägande så blev det en Bugaboo Donkey, ska bli spännande att se om den är så bra som alla säger =) Babyproffsen hade just nu ett erbjudande så vi fick 15 % på vagnen och då kändes det helt rätt att slå till. När vi ändå var igång så blev det en ny bilbarnstol till Valter också, han sitter inte så bra i den vi har och så fort han somnar så ramlar huvudet ner och han sitter dubbelvikt. Så nu blev det en Maxi Cosi Mobi, och den stora fördelen med den är att man kan luta stolen i fyra lägen så jag hoppas den blir bra.
 
 
Nya vagnen... som inte kommer förrän i augusti =)
 
 
Och nya bilbarnstolen, någon som har erfarenhet av denna?
 
 
 
 

Ny vecka

Härligt med kortvecka och få vara lite extra ledig, jag är dock bara ledig en dag då jag jobbar fredag men det känns ändå lite extra lyxigt. Idag har jag haft en rätt stressig dag på jobbet, cyklade hem i rätt snabbt tempo, tog en liten cykeltur med Valter när jag hämtat han från förskolan och sen har jag krypit på golvet och lekt en del ikväll. Stora skatten har lekt med en kompis hela em och när jag promenerade för att hämta henne fick jag stanna några gånger utmed vägen för jag fick sammandragningar som gjorde ont och påvägen hem fick jag ännu ondare så det blev nog lite för mycket idag =/ Vill inte börja få problem redan nu, så nu har jag legat och myst med Felicia en stund i soffan och det känns redan bättre men det är nog en liten varning från kroppen.... Och den lille vaknade till rejält av det och har haft fullt ös där inne nu =)
 

En nybadad sötnöt som luktade alldeles underbart ♥
 
♥ Kram Anna ♥
 

Hemma efter en helg i Trondheim

I helgen har vi varit iväg på en liten minisemester och hälsat på Andreas pappa i Trondheim. Vi hade en jätte mysig helg och vi fick alldeles fantastiskt väder som det även verkat varit hemma =) Resan dit och hem gick alldeles fantastiskt bra vilket var så himla skönt för både jag och A var lite orolig innan då Valter inte alls är så förtjust i att åka bil. Fina Felicia har verkligen varit den finaste storasyster man kan önska under hela resan, hon är så fin mot Valter så jag nästan blir tårgögd ibland och absolut inte för att hon måste utan för att hon själv tycker om det så mycket. Så ikväll lägger jag huvudet på kudden med många fina minnen från en väldigt bra helg med min familj =)
 
 
Tre generationer Prytz =)
 
 
Såå skoj när storasyster busar med mig ♥
 
 
 
På restaurang som snurrade runt så man såg hela Trondheim stad
 
 
 
Fantastisk utsikt varje morgon man vaknade
 
♥ Kram Anna ♥
 
 
 
 
 
 

Påsklovsledigt

Idag har jag haft turen att få vara ledig med min skatt, bara hon och jag och en massa cykelturer och lite shopping. En alldeles underbar dag!

Kvällen avslutades med AW med mitt jobb, vi käkade och spelade curling. Nu ligger jag parkerad i soffan och vilar för naturligtvis ramlade jag på isen...på magen. Som tur var lyckades jag få i knät först så det fick ta värsta smällen, men jag har väldigt ont och är rejält svullen där nu :(Baka baka liten kaka

I julklapp fick Felicia en "min första bakbok" och igår så bakade hon en rulltårta ur den nästan alldeles själv. Hon läste receptet helt själv och jag hjälpte henne bara lite på slutet. Så himla duktig och väldigt god var den också =) Den uppskattades verkligen av lillebror som är en riktig gottegris, "mera tåta, mera tåta" satt han bara och ropade efter första biten ♥
 
 
 
 
 
 
Stolt Felicia och väldigt stolt mamma ♥
 
♥ Kram Anna ♥

Välkommen våren!

 
 
 
Valter hälsar välkommen in i lekstugan
 
 
 Felicia gjorde påskfint även utanför lekstugan innan helgen =)
 
 
Äntligen kom solen och värmen även hit, det var helt underbart. Vi har varit ute i princip hela dagen, städat undan vintern på gården, krattat, skurat och sen fram med alla utemöbler. Jag har även städat ur lekstugan så den fick öppna för säsongen, och ingen blev väl gladare än Felicia, så idag har vi varit på premiär på hennes café. I vår/sommar ska vi ta och fixa lite till i lekstugan, lite mer småfix så blir det bra =)
 
Felicia har påsklov den här veckan så hon passar på att vara vaken lite längre, så just nu sitter hon och löser korsord här i soffan =) Valter sover och jag ska ta en "plockaundanrunda" innan jag också kryper ner i sängen. Känns i kroppen efter en sån här dag, den orkar inte riktigt med som vanligt så nu värker det lite i ryggen och sammandragningarna kom rätt tätt på eftermiddagen. Började få dom tidigt med Valter också så det var ganska väntat, men då är det bara att lyssna på kroppen och ta det lite lugnare.
 
♥ Kram Anna ♥

Några dagar vid havet

Vi är hemkomna efter att ha firat påsk ute vid havet hos mina föräldrar. Riktigt skönt och avslappnande, tyvärr blev inte vädret så bra som vi hoppats på, vilket resten av landet fått men det var bra ändå. Men nu är vi hemma igen och det är alltid lika skönt att komma hem efter några dagar borta. En påsk utan stora skatten i år och lilla V fick all uppmärksamhet och verkligen njöt, "gå batt" , som betyder gå till vattnet har vi fått höra ett antal gånger de här dagarna =)
 
Men nu har jag landat i soffan med en skål med nötter och en alkoholfri öl, Andreas monterar möbler som vi köpte förra helgen så imorgon ska jag fixa med det =)
 
♥ Kram Anna ♥
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0