Vecka 36

Ja nu har vi gått in i vecka 36 och jag insåg idag att jag har knappt ett enda foto på magen, eftersom det här är sista gången så kan det ändå vara lite roligt att föreviga det så imorgon får det bli lite fotografering. Barnets totala längd är nu 46 cm och det väger ca 2,6 kg vi den här veckan. Just nu är det mer buffar och kroppsdelar som kommer ut mer än sparkar och lilla V har väldigt mycket hicka på dagarna, så mycket att hela magen guppar varje gång =) Själv så har jag ju fått må fantastiskt bra den här gången och jag bara njuter så länge det är så, idag var egentligen första dagen som jag mådde lite konstigt. Hade väldigt mycket yrsel och som synrubbningar på förmiddagen och kände mig skakig i hela kroppen men som tur var blev det bättre. Förvärkar och sammandragningar har jag varje dag nu men det är nog bara att gilla läget =)
 
Väskan är snart packad och klar, har lite småsaker som jag måste köpa så jag måste ta mig på stan och göra lite ärenden någon dag. Det som inte är nerpackat har jag skrivit på en lista om det skulle bli väldigt stressigt den dagen vi ska åka in. Jag har ju blivit uppmanad att åka på första känning eftersom det gått så fort tidigare och jag vill verkligen inte riskera något.
 
 
Vi har nu även fått hämta hem vagnen som vi beställde via Babyproffsen och än så länge är vi riktigt nöjd och vårt val känns riktigt bra =)
 

Hemmadag!

Idag har vädret var lite småkonstigt, vi har väntat på regn och åska hela dagen men det blev inte så mycket av det. Några droppar har det kommit i omgångar men annars har det varit rätt fint och varmt. Igår hade vi fantastiskt väder och det blev ännu en stranddag men idag har vi varit hemma och fixat lite och dom senaste dagarna har vi faktiskt fått lite gjort här hemma. Felicias "gamla" rum har nu blivit ommålat och vi har även tömt Valters rum på saker så i slutet av veckan ska det rummet tapetseras och bli Felicias nya rum.
 
Vi avslutade den här dagen med en enkel grillkväll med familjen Hedlund och Johanna, en riktigt mysig sommarkväll! Men nu är jag väldigt trött och kroppen värker lite här och var så nu blir det sängen tillsammans med mina skatter.
 
 
Dåligt ljus för solen men nu är det här rummet ett minne blott och den här fina tapeten som jag tycker är så himla fin är nu övermålad och alla väggar får vara vita här så länge.
 
 
Så härligt att ha älskade skatten hemma!
 
 
 
 
 
 
Kvällsmys hos gudmor
 
 
 
 
 
 
 

Gissa när lillebror kommer?

 
Det började med att Felicia gjorde en kalender för hur många dagar det var kvar tills BF datum för lillebror, där skulle hon sätta ett kryss för varje dag som gick. På samma kalender ville hon att alla skulle skriva och gissa vilken dag han kommer =) Nu har Felicia och Andreas en gemensam tävling där dom tar in bud med datum och tid när man tror att han dyker upp, han är beräknad till 3 september.... pris är utlovat till vinnaren =) Här är dom bud som kommit in fram tills nu, och fler bud är välkomna fram tills 1 aug =)
 
Fredrik Nyman 17/8 kl 07.07
Andreas Prytz 17/8 kl 09.59
Mårten Olsson 19/8
Morfar 21/8
Robert Kassberg 21/8
Birgitta Wassberg 23/8
Felicia 24/8
Ulrika Prytz 24/8 kl 07.05
Mormor 25/8
Anna Stenberg 26/8
Agnes Knochenhauer 26/8 kl 19.59
Johanna Gustin 27/8
Jessica N Neeson 27/8
Sarah Pengel 27/8 kl 09.18
Mia Fälldin 28/8
Linnea Rödén 28/8
Sara Nylund 28/8 kl 11.43
Hanna Wallman 29/8
Emma Kassberg 29/8
Linda Berg 29/8
Kristian Lindström 29/8 kl 22.22
Ann Kristofersson 30/8
Jennie Wåhlin 30/8 kl 07.42
Sofia Mabergs 31/8 kl 07.07
Mathias Mabergs 1/9
Zandra Flyg 1/9 kl 09.04
Sara Larsson 1/9 kl 13.53
Irene Hedlund 1/9 kl 23.15
Eva Nordenfjäll 2/9
Camilla Rönnberg 2/9 kl 03.27
Alexander Lindström 2/9 kl 11.23
Niclas Johansson 3/9 kl 04.15
Mats Wranå 3/9 kl 12.00
Ingrid Meldahl 4/9 03.26
Isabella Wranå 4/9 kl 06.30
Erica Cahling 5/9
Patric Mabergs 5/9 kl 02.27
Max Bäck 5/9 kl 03.35
Anna Huhta 5/9 kl 09.28
Emma Rolfsgård Gustavii 5/9 kl 19.41
Therese Carlsson 6/9
Kenneth Svanemar Näslund 6/9
Sofia Tarberg 7/9 kl 07.09
Jill Harrison 10/9 kl 04.19
Erik Hedlund 11/9 kl 09.11
 
Ni som inte satt tid på ert bud önskar tävlingskommittén att ni gör det annars kommer ni automatiskt få 12.00 som tid =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rekordsommar!

Vilken sommar vi har, varma soliga dagar avlöser varandra hela tiden och jag har tappat räkningen på hur många dagar i rad vi har varit på stranden. Helt makalöst vilken värme vi haft sista veckan, har varit omöjligt att göra så mycket annat än att åka och bada så man får svalka av sig lite. Jag gruvade mig lite för att vara höggravid under sommaren men det har gått väldigt bra och jag har inte lidit så mycket av värmen, förutom dom sista dagarna när det varit extremt... men det kanske jag hade gjort ändå =) Det som är jobbigast är att vi har så himla varmt inomhus så jag sover extremt dåligt på nätterna och jag längtar verkligen efter att få sova lite bättre.
 
Annars har vi hunnit med att vara iväg på semester på Västkusten, där vi hann med både shopping i Göteborg, Liseberg, Skara sommarland och vara på Tjörn i några dagar. Efter det har vi haft väldigt många stranddagar och nu har stora skatten snart varit hos sin pappa i två hela veckor och nu håller jag på att längta ihjäl mig efter henne. Vi har tänkt att göra om lite här hemma innan lillebrors ankomst och barnen ska byta rum så det rycker i inredningsnerverna på mig men solen och värmen har gjort att det blir inte så himla mycket gjort inne just nu... Men vi hinner väl med det också, Felicias nya tapet kommer till veckan iaf så då kan vi börja göra ordning hennes nya rum.
 
Men nu ska jag sätta mig och sippa på lite Iste, min nya favorit här i sommar =) Felicia och Andreas har dragit igång en bettningstävling angående lillebrors ankomst så imorgon ska jag lägga upp ett inlägg med alla bud som kommit, tid och datum är det satt om någon fortfarande skulle vilja lägga ett bud ;) 3 september är han beräknad att komma!
 
 
Farfars bilar var en stor favorit på Liseberg =)
 
Vi promenerade och tittade på djur i Slottsskogen
 
 
 
 
 
 
Valter har haft sitt första vattenkrig =)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0