Lovely it's friday!

Vad händer med tiden?! Veckorna bara springer iväg tycker jag men det är väl för att det händer något hela tiden och det är ju positivt :) Min förkylning känns mycket bättre idag så nu har jag fått lite energi igen och den ska jag använda till att fixa lite här hemma idag. Måste även fundera ut någon lite godare middag då det är fredag och då vill jag ha det där lilla extra ;)

Inatt var första natten i min kamp att få Felicia att sluta äta på natten, var inte roligt de inte... Hon vaknade och skrek sen konstant i 42 minuter, ibland satt hon upp i sängen och sträckte armarna mot mig och sa ma-ma ma-ma. Då gjorde det så ont i mitt mamma-hjärta så det kom även några tårar på mammans kind, kände mig som världens hemskaste mamma. Men det är ju trots allt för något bra, hon kommer sova bättre och vi kommer sova bättre. Jag hoppas verkligen bara att det går åt rätt håll så hon skriker kortare stund natten som kommer.

Nu ska jag fånga dagen och göra mig ordning och vänta på att mitt hjärta ska vakna upp efter sin nap som varit ovanligt länge idag, hon har snart sovit i två timmar... är väl helt slut efter natten stackars liten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0