Årets första VAB-dag

 
Liten skatt sitter och tittar på Stadens hjältar, tur att det fungerar både dag som natt nu när det inte alltid är så lätt att sova ♥
 
En veckas vardag var vad vi hann med innan liten blev sjuk, feber, ont i öronen, lite ögoninflammation och förmodligen även ont i halsen. Han gick verkligen all in, den lilla stackaren. På nätterna ligger han och gråter och ropar "aj aj" och imorse sprutade tårarna när han skulle försöka dricka eller äta något. Så på eftermiddan blir det ett besök på Vårdcentralen så får vi hoppas att det vänder. Känner mig lite seg själv här efter flera nätter med halvdålig sömn men jag ska försöka rycka mig i kragen och få lite gjort här hemma. Ute är himlen blå och solen lyser men det är svinkallt så jag tror vi håller oss inne.
 
Men dagens stora händelse att idag har finaste Felicia namnsdag och vi hann fira henne lite snabbt imorse med ett litet paket på sängen och ikväll har hon och jag handbollsträning men efter det ska vi nog fira med lite gott fika =)
 
Kram Anna

Gott Nytt 2014

Här tog vi lite jullov även från bloggen, familjetid och vila fick stå i fokus under helgerna och ledigheten. Men nu är jag fylld med ny energi inför ett nytt år, och det ska bli riktigt spännande att se vad det här året har att erbjuda. Har ett helt fantastiskt år bakom mig där den stora händelsen såklart var bröllopet, men jag tror att även kommande år kan bli fantastiskt på sitt sätt det med =)
 
Annars har vi hunnit med att träffa vänner som varit hemma på besök, besöka släkt och firat en riktigt trevlig nyårsafton med vänner. Några dagars ledighet har vi kvar innan vardagen knackar på dörren igen, och den här helgen kommer nog gå i lugnets tecken för det är bara jag och lilla Valter hemma. Vädret fortsätter ju att vara skittråkigt så vi får se vad vi hittar på i helgen.
 
Men nu är det fredag och jag ska iväg och handla lite gott att fylla upp med inför helgen och ikväll får jag jag mysigt middagssällskap ;)
 
 
Lite bilder från nyårsdukningen här hemma
 
 

Bara gästerna som fattas =)
 
 
Ibland är det bra att vara liten och få hjälp av alla stora barn
 
 
 
Sötnosar ♥
 
 
Kramar Anna
 
 
 
 
 

RSS 2.0