Oh no!... inte igen....

Lilla V är jätteförkyld igen... eller väldigt snuvig och lite feber. Han hade en väldigt jobbig natt (även mamman) då det var jätte svårt för han att andas för han var så otroligt täppt i näsan och med en napp i munnen blir det väldigt svårt så han vaknade ibland och nästan skrek av panik för han inte fick åt sig andan =( Men jag tog en långpromenad på fm i hopp om att han skulle sova skönt i vagnen i friska luften, men han sov inte speciellt mycket... Men har ändå varit på ett strålande humör idag så det verkar inte vara någon fara =)
 
Helt underbart ute nu, har ju haft sol, plusgrader och takdropp i flera dagar... känns som våren är här. Men dom som kan säger ju att det ska bli kallt från imorgon igen så det är väl bara att njuta idag och inse att vi får vinter ett tag till.
 
Men nu ska vi packa ordning lite saker och sen ska jag skjutsa Felicia till pappan där hon ska vara över helgen och sen ikväll ska jag hade datenight med Johanna, vi ska gå på bio och se "Små citroner gula" , underbart med egentid!
 
 
 
Valter som ska resa sig upp hela tiden, reser sig ofta med bara en hand nuförtiden och har fått riktigt bra balans när han står. Står ofta och håller i sig med bara en hand och några sekunder då och då släpper han helt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0